Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
vadászcsiga #50077 üzenetére
na ugy néz ki ez korrektül megoldja azt amit szerettem volna...köszi
-
Scoobyka
addikt
válasz
vadászcsiga #50077 üzenetére
Okes...mindjart meglesem...addig is koszi
-
Scoobyka
addikt
ezt emlitettem....de ez csak az otthoni gépedet olvasa le...vissza a mobilt az otthoni gép nem olvassa...tehát otthon megnézed mondjuk a figyelőt...aztán el kell menned septibe.....mobilon beolvasod a firefox lapján mit néztél,de amiko rmobilon tovább mentél egy linkelt cikkre azt az otthoni géppel nem tudod vissza szinkronizálni.
-
Scoobyka
addikt
Hali! Az itunes miert csak az internet expolerrel es safarival syncronizal? Nincs valami mod(amivel a mobilon levo konyvjeluoket firefoxba vagy chromeba tudom rakni?) Neztem a firefox appot is,de az csak a geprol olvass le mobilre visszafele nem.
Szoval aki tud help pliz. -
Scoobyka
addikt
Hali!
Valaki nem tud hasonló progit ami szinkornizálni tudja az éppen futatott safari oldalakat firefoxxal?
Mert az oprendszeres firefoxot az iphonon tudom nézni firefox home progival. Csak nekem ennek az ellenkezője kéne.
Aki érti mire gondolok és tud rá megoldást kérem szoljón....lehet bármilyen ötlet.
-
Scoobyka
addikt
akik felrakták 3gs-re a 4.3at azoknak gyorsult a böngészés illetve a rendszer?
-
Scoobyka
addikt
Azt szeretnem kerdezni ha 3g-t osztok meg iphonrol eifis ipadre akkor 1giga adatforalom mennyire eleg egy honapra? Tobbet adatot fogyaszt az ipad ,mint az iphone? Lehet alap dolog,de en nem tudom. Koszi
-
Scoobyka
addikt
válasz
Solar_Wind #46780 üzenetére
sztem is végre ez korrekt...erre a versenytársak nem tudnak licitálni sztem még idén....szóval apple megint meglógott egy kicsit...de azért még nem rohanok érte...egyenlőre megvárom a teszteket és a ramot nővelték-e.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Solar_Wind #46778 üzenetére
az ipad 2 nekem egyre jobban hajaz egy ipod touchra
mármint a design-t illetve...egyáltalán nem az iphone 4 felé indultak ...aminek én örülök.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Solar_Wind #46773 üzenetére
ezt a 3gs- is tudja majd? Amúgy a gs miért nem kapta meg a wifi hot spotot már?....áhhhh....jb meg tudja oldani ők meg ne...na ne....
Hanyas itunes tudja majd a wifis dolgot?
-
Scoobyka
addikt
VÁÓ.....az új iPad2-t már március 25ikén magyarországon is forgalmazzák
-
Scoobyka
addikt
2X..lehet törölni.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Van koztettek vki aki kitolta mar az S.Guardian jatekot?
Elakadtam a helikipteres resznel..raugrok utom,lovom majd utana mindignleesek. Mit kell ott csinalni?
-
Scoobyka
addikt
hello!
valaki nem tud egy olyan lehetőséget aminek segitsgével wifin keresztül vagy neten keresztül tudom egyszerűen szinkornizálni a telefon safari könyvjelzőit a notim chrome-jával vagy operájával?
JB-s is lehet csak akkor pm.
3gs 4.2.1
-
Scoobyka
addikt
hali!
Valaki aki tud pmben keressen már meg.
iphone 3gs és szeretném full restort nyomni rá...de az sms-eket safari könyvjelzőket emaileket kimenteni és a beállításokat,de mivel jb-s volt amikor 4.2.1-re tértem a jb-s békupot rakja vissza.Így amikor újra töröm egyes korábban beállíott jb-s dolgok okoznak némi gubancot. Nekem meg csak pár kéne és nem mind.
PKGBackup (Cydia biztonsági mentés) ismerem,de nekem az sms-ek és a naptári meg egyébb beállítások jó lenne ha meglennének. A cydiás appokat meg magam raknám újra egyessével.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Mostanaban miert nem no a fruit ninjamban a multinal(1v1) a pontjaim? Mar hetek ota 142..pedig nyomtam mar azota parat es nyertem is.
-
Scoobyka
addikt
válasz
manchester85 #42654 üzenetére
tehát ami a csomagban van 300sms azt telenor és vodára is dobhatom? Nem csak T-n belül használhatom fel?
-
Scoobyka
addikt
Hali!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok
Azt szeretném megkérdezni,hogy a média mánia L csomgaban lévő sms-ek és hivások 300db. Azt más hálozatba is küldhetek(voda,telenor) vagy csak a t-mobile hálozatára vonatkozik és más hálozatban plussz költség?
Az aprobetűs részben elveszek.
Köszönöm.
-
Scoobyka
addikt
válasz
rolcsibácsi #42203 üzenetére
neked is 4es van?
Nálam Nova 2 akadozgat....és reál race 2 is olykor beakad...az kevésbé zavaró mint a NOVA 2.
Nova 1 tükör simán ment.....ha az infitiy blade tud menni tökéletesen akkor ez bizony optimalizálási baki volt most...A gameloft elkapkodta vagy szoritotta a határidő őket.
Mert hangulatban jók. Tartalom is van rendesen. Egyetlen negatív dolog a bugosság. Ezt bizony pecselni kell,mert levesz a játékélményből.
Mert igen a szifont nem csak telefon,hanem már kézi konzolként is tekinteni kell.
-
Scoobyka
addikt
Masnak is akadozik a Nova 2 iphone 4esen a kocsis palyan? Azt hiszem a level 3. Amikor a hidat is le kell engedni.
De mashol is megfigyeltem hogy akadozgat...
-
Scoobyka
addikt
szépen sorban:
Holnap már mindenki szedheti a batefiled 2,nova 2,real race 2,avelon játékokat.
Sztem mind nagyon fasza lett. Én már nyomogatok őket.
Mindegyik megéri az árát!
A legütősebb nálam a nova 2 lett magasan!
Nagyon jól sikerült. Akár csak a real racing. Ezek kötelező mindeki számára.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
manchester85 #41449 üzenetére
valóban volt ingyenes teljes verzió,de csak 1 napig.
-
Scoobyka
addikt
Dungeon hunter 2 is megjelent
Infinity bladet meg majd multiban toljuk
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
Scoobyka #41346 üzenetére
Infinity Blade
na akkor 1 óra gémelés után...
a grafika még mindig büntet....nagyon! Nem akad szépen megy hasit!
hangok is jók a játékhoz képest.
kezelhetőség marad a 4es inkább 5ből sajnálom,hogy nem én irányitom a karakter mozgását.
játékélmény meg 1 óra lebilincselő,aztán kicsit visszavesz a dologból,hogy ujra kell csinálni ugyanazt kisebb választási lehetőséggel. 1-3 opciós eltérés. A történet mege egyszerű,mint a facsipeszamikor 20year----19years (na mondom ha 20xor kell ezt végigcsinálni akkor a játékélmény a multi miatt lesz max 3-as)
Szavatosság a multin múlik. Látványosabb mint a fruit ninja az egyszer biztos,de hogy olyan szorakoztató-e az meg majd kiderül.
8dodot megér majd. Sztem sokan le fogják szedni.
Az epic jó uton halad,de ez még csak a kezdett.A teló amugy szépen melegszik a játék alatt
Összeségében az angry madarakat nem győzi le,de telón ilyen játékot még tuti nem láttatok és ezért megéri a durván 1700Ft-os árat.
Pozitiv:
Szint fejlődés
Grafika ott van nagyon
Hamar beletanulható
Van választási utvonal
Hangok korrektekNegatív:
Ellenfelek kissé változatosak
Ismétlődés
Sajnos csak pár választási lehetőség
A történet egyszerűsége[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
Scoobyka #41344 üzenetére
WOOOOOOOW faktor....
Grafika büntett...ilyet én psp-n sosem láttam. 5/5
Hang nagyon jó 5/5
Kezelhetőség 4,5/5
Játékélmény? Majd ha kitoltam meglátjuk egyenlőre tetszik.
Szavatoság? Majd ha kitoltam szintén kiderül.5perc alatt lebilincselt,hogy ilyet tud a 3gs...még sok ilyen gémet!!!!
ha lehet igy fogalmazni ez egy kicseszet high-tech fruit ninja
Mivel kardozásról van szó benne és az esemény folyik.Valaki elöbb kapja meg
sztem megéri majd az árát....és ha lehet majd game centerbe tolni akkor még nagyobb lesz
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
infinity blade nemsokára tesztelve
(meglepő,hogy csak 320mb)
most megy az instalállás a 3gs-re....lássuk a medvét.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Másnak mükdöik az app storeos letöltés vgy frissités vagy csak nekem halt be?
-
Scoobyka
addikt
iphone app program készítésében jártas embereket keresek,kitaláltam egy ötletet és érdekelne,hogy megvalósítható-e. Pm-ben ha lehet felvenném velük a kapcsolatot.
-
Scoobyka
addikt
4.2.1 számomra is csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
manchester85 #40462 üzenetére
ez mind szép és jó...de a 3GS még forgalomban van és arra sem adják a mobilme-t....
A 3G már totál kimenőben van kint,de a 3GS még mindig rendesen megy. Ergo arra illene adni ezt a szolgáltatást ingyen.
Amúgy nekem is a tököm ki van az apple-el néha....kiderült,hogy a 3GS is képes 1080*800-ban felvenni videot tökéletes 25fpssel. erre kap egy butácska vga felbontást. Aztán ott van a face time....miért nem kaphat wifin legalább hangot és akkor mehet a csevely ingyenesen.
Erre van a jailbreak. Mert amit az alma pofátlanul kihagy mások képesek belerakni. Lehet dühöngeni,meg minden,de amig nincs komoly ellenfele az IOS-nak (Remélem a wp7 rálép a tökükre) addig ezt el kell fogadni. Vagy egyébb utakat keresni.
Az airplayről meg annyit:
Számítógépe mindenkinek van ugye? Egy wifi router mennyi is? 7-8k. Az új tévéknek már van wifi vevője vagy DLNA és belső médialejátszója amit a távirányítóval vezérelhetsz.Ami a gépeden van azt megosztod és kész. Telon és ipaden meg eléred egy airvideo alkalmazással ennyit erről. (nekem nem kell)[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
akiesetleg tud megoldast vmram ra vagy hasonlo okossagra az pmven szoljon mar ram. 4.1es rendszer alatt meg nem talaltam ilyesmit. Meg olyat sem ami automatikusan 30mbot elerve free ram parancsot magatol elvegzi aki tud ilyen alkalmazasokrol ami betelepul a rendszerbe es nem nekem sbsettingsbe kell mindi ranyomnom az kerem jelentkeen mivel forumon ilyenrol nem eshet szo.
koszonom.
-
Scoobyka
addikt
megjelent a lego hp4 tjatek telora...szep graf jo tortenet gyenge iranyitas...egy probat mindenkinek meger!
-
Scoobyka
addikt
válasz
Jason83 #40111 üzenetére
már fentebb írtam róluk.
leszedttem mind a kettőt mobilra(3gs) és tök ugyanugy nézz ki ha játszok és nem olyan csunya mint a simán látható képeken és természetesen nem olyan szép mint a HD verzión,hanem pont a kettő közötti....
a hd-nem hd verzió között csak a felbontás a különbség a grafikai részletesség megegyezik.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
Scoobyka #40076 üzenetére
állítólag ami kint van rage játék csak techdemo még és nem ilyen lesz a teljes végleges....bár nekem úgy tünik ezt gondolták véglegesnek,de örülök ha nem így lesz,mert jó lenne ha szabadon lehetne menni és csinálni dolgokat....a motor ami megy alatta meg nagyon klassz és szép is.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Megjelenet a RAGE HD verzió iphonera!
-
Scoobyka
addikt
A push szolgaltatas miert nem mukodik gmailes fiokkal?
Kulon progit raktam fel push gmail a neve,de az csak egy fiokot kezel. Valaki tud valami otletet,hogy lehet a gyari levelezot beallitani hogy azzonal ertesitsen level erkezesrol es ne negyed orakat kelljen varni? -
Scoobyka
addikt
Hali!
Valaki aki hozzáértő és tud segíteni....sikerült 4.1-ről downgradelni 4.0.1-re. De valamiért nem akarja a telefon funkció is müködni. Egyszerűen nem aktiválja be magát. SIM kártyát kivettem betettem de semmi.
3gs new bootrom.
Help pls.
teljes reset sem segitett.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
ios 4.0.1en elérhető a gamecenter valamilyen módón? Vagy esélytelen?
ha jbvel lehez elérni akkor egy bologató smyli is elég
-
Scoobyka
addikt
válasz
icecave #39144 üzenetére
Az egyzser biztos...az apple azert engedte be,mert kaka ilyen formaba...sztem
Kesobb sztivek ezt az otletet kihasznalva megcsinaljak normalisan hiszen nekik van rendes szerver kapacitasuk ilyenhez. Legalabbis remelem.Operat is azert engedtek be,mert nem volt eleg tuti.
Bar lenne egy opera safari es htmlet kodolo browser egybegyurba okosan megcsinalva. Nekem 10dodot os megerne.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Scoobyka #39141 üzenetére
Jobban beleastam magam... Gyorsabban eszi az aksit es a bannereken kivul mas flash tartalmat gyeren hozz be.
http://www.gametrailers.com/video/bounce-pads-littlebigplanet-2/705845 ezen az oldalon felajanlotta a flash video lejatszast ,de akad es gyeren megy. Pedig netsebesseg megvan.
Ez igy keves egyenlore.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
En felraktam a skyfire-t de a flash tartalmakat nem jeleniti meg. Probaltam a http://cora.hu/ oldalt illetve a http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/nezzunk_flash_videokat_iphone-on_es_ipad-en/ levo flash videonal is feher semmi video. Beallitasoknal sem latok semmi opciot...
Nekem eddi ugy tunik annyit tud mint a safari csak lassabb. Vagy en benazok.
-
Scoobyka
addikt
Azt szeretnem kerdezni,hogy amikor a3gt bekapcsolva hagyom,de az adatforgalom gombot offra..akkor ergo ugye nincs netkapcsolat. A kerdesem az lenne hogy ilyenkor jobban merul az aksi vagy kapcsoljam ki a 3g-t is hogy tovabb birja?
-
Scoobyka
addikt
valóban müködik!
1080*800-ban tudsz a 3GS-el is felvenni videokat kis bütyköléssel...Szóval a régi vasban is van még kakaó.
-
Scoobyka
addikt
valaki nem tudja honnan tudnám leszedni a firmware chenger 4.1es változatát? esetleg melyik repoban van? vagy konrkét repo cim is jó lenne.
-
Scoobyka
addikt
Hali!
Nekem is fehér iphone 3GS em 32 gigásom van és repedt. Azt kicserélték nekem szó nélkül a T-üzletben (2hétre adtam le). Cserekészüléket nem kértem,előtte én a kontaktjaimat lementettem és netes email fiókot használok így a levelek sem vesznek el.
1,5 hónapja kaptam egy vadi új telefont és a garancia is újraindult (pozítivan volt a t-s srácok figyelme),de sajnos ez is elkezdett repedni (pedig ennél jobban telefonra nem lehet vigyázni én komolyan mondom,semmi karcolás nincs rajta,tokban hordom). Szerintem ez széria hiba,majd visszaviszem amikor lesz rá időm.
-
Scoobyka
addikt
Aki ert hozza. Frisitettem a 3gs uj ibootos telomat 4.1re. Vissza lehet rakni valahogy 4.0.1re? Akkar pmben is johet a valasz.
Arra hogy miert szeretnem visszarakni az a valasz,mert alkalmazasaim nagyresze rosszabbul megy,mint 4.0.1en.
Amugy hogy vetettek eszre 4.1en vagy 4.0.en nerul jobban a telo?
-
Scoobyka
addikt
nektek a modern combat 2 neha nem receg lovoldozes kozben.
3gs 4.01en memoria pedig van boven szabadon. 110-150mb -
Scoobyka
addikt
Na most bosszus vagyok.
Kb 1,5hónapja adtam be a telómat mert megrepedt a ház. Kicserélték rendesen 14 napon belül. Aztán most az új telónál is megrepedt a csatlakozónál megint a burkolat. Pedig úgy vigyáztam rá,mint egy hímes tójás. Erre ez történik megint. Szerintetek?
-
Scoobyka
addikt
koztudott,hogy a jb jobban fogyasztja az aksit. lenne egy olyan kerdesem,hogy ha az sbsettingsen belul-more-mobile satu... resznel lekapcsolom a telepitett dolgokat az osszeset akkor elvileg ugyanannyit fogaszt,mintha gyari allapotu lenne?
-
Scoobyka
addikt
tud nekem vki ajanlani szifonra egy olyan bongeszot amin tamogatja a teljes nezetet es a javascript kikapcsolhato benne? safari tudja,de teljes nezetet nem. icab meg javat nemntud kikapcsolni.
-
Scoobyka
addikt
válasz
trobi28 #36618 üzenetére
volt 3g-m és most 3-gsm is....közel azonos ideig birják....
a 3g miután levettem akkori rendszer még 3.1.2es volt 100-ról 99re kb 5-6 perc wifi után ment.
a 3gs-m most 4.0.1 rendszerrel 100-ról 7 perc alatt esik 1 %ot,de utána természetesen ez a tendencia nem marad meg.elmondható,hogy 1óra wifizéssel körülbelül mind2 telefon 8-10%ot zuhant kb.
és ez a 2ik gs-em.
tehát 3om telefonnal van tapasztalatom. Ismeretségben meg van i4 és az talán egy hajszállal erősebb ilyen téren. (csak wifis netezést figyelembe véve)
-
Scoobyka
addikt
válasz
trobi28 #36613 üzenetére
azt irtad,hogy egy oras wifis netezessel,ugy hogy a telo 2g modban volt....ezen mit kerdezek?
Trivialis,hogy wifi bekapcsolva es lapokat bongeszel. Ezert is hihetetlen az 1ora 5%alekos allitas. 3g-n es jbvel.meg ha csak a wifi bekapcsolva van egy oldalt megnyitva es a leheto legkisebb fenyeron epp hogy csak olvasgatsz egy forumot akkor is tobbet zuhan az aksi.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
-
Scoobyka
addikt
válasz
trobi28 #36576 üzenetére
rendicsek akkor összehozunk egy találkát ahol megnézzzük azt a hires neves telefont.,mert ha 1órát bír wifizéssel és úgy esik le 95%ra az nem piskóta, és ugyebár 3 gról van szó még csak nem is i4ről.
"26 perc netezés után meg sem reccen az aksi wifiről,a háttérbe a telefon 2g-s hálozaton megy." ergo 1-4% 26 perc alatt. vegyük a legrosszabb esetett 26perc alatt merült 4%-ra. 1% 6,5percig bírja....na ezt szórózd be 100%-al az 650perc ami durván 11óra ami szintén a gyári adatokat felülmuló eredmény ami iphonel rendkivüli.
és ekkor jött a következő kijelentés.
"Egy óra netezés viszi le 95%-ra"
a kettőből lehetett következtetni,hogy itt bizony kamu szag van. Képet ne linkeljél mert felesleges,mivel a gyári számlálót simát át lehet csapni,ha mondjuk 75%nál rátöltesz és 85%nál leveveszed akkor még folytatja a mérést,nem nulláza le.
Egy személyes találkánát megbeszélhetünk és ha ott is 1óra wifis netezés mellett 95%ot ír a telefonod veszek neked egy üveggel kedvenc szeszes italodból. Természetesen ha elmultál 18. De ha az óra wifis netezés alatt lemegy 95% alá akkor ugyanez fordítva is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz
manchester85 #36570 üzenetére
olvasd el azt amire valaszoltam aztan okoskodj.
-
Scoobyka
addikt
hogy lehet azt megolani,hogy két gépen is tudjam szinkronizálni a telomat anélkül ,hogy mind 2 gépen meglenének a zenék és az appok?
Valamint,ha az uj gépen manually manage-re állitom a zene szinkronizálást akkor miért akarja törölni a már fel tett zenéket? Ezt hogy lehet esetleg kivédeni?
Köszi,de ezt a mai napig nem értem.
-
Scoobyka
addikt
en elhiszem neki.
Ő mondta azt hogy a 3gs üvegje igen is karcolodik és valoban lehet látni microkarcokat, ha napsütésben megnézed az üvegfelületet,sőt elég körömmel (még csak nem is hosszúval) rosszul vegigsiklani és megkarcolodik.
akár csak i4nél a hátára teszed es ha az asztalon van akár csak egy kisebb kitüremkedés meg fogja kacorlni rendesen a telót....az rendben van hogy nem láttod mindig,de napsütésben vagy rendesen megvilágitva látszik,hogy ez az üveg karcolodik nagyon.
Aki meg állíja hogy 2 hónap alatt nem lett rajta karc tok és folia nélkül az igen is enyhén kamus. Vagy csak szemüveges.
-
Scoobyka
addikt
keseru a tapasztalat... debrecenbe csak 20-30darab iphone4est hoztak. ezek is mind 16gigasak voltak. ami azonban elszomorito,h 10darabnal jelentkezet a terero eldobas jelensege ezt t-s ember mondta amikor aktivalta a keszulekeket akkor direkt megnezte. aki tud az varjon,oktoberben illetve a feher modelleknel nem
lesz ilyen problema. ezt az apple garantalja a t-mobilnak.akinel nem jelentkezik a problema oruljon neki
-
Scoobyka
addikt
debrecenbe szerintettek domino kartyasan lehet majd kapni az i4et premieren?
-
Scoobyka
addikt
válasz
icecave #35581 üzenetére
tudom,de az airvideo ingyenesen letoltheto pcre es mecre is...konvertalni is tud! Valamint ha akarod az otthoni gepeden megoszthatsz avit,mkvt,mov kiterjesztesu filmeket es barhol tudod nezni ahol van a te esetedben wifi,akinek iphone annak meg barhol ahol van legalabb edge halozat es nem kell konvertalgatni ilyenkor.
-
Scoobyka
addikt
hol tudok rendelni iphone 3gshez minosegi kijelzovedo foliat..illetve olyan foliat ami kompletten vedi az egesz telot(kromcsikokat,hatlapo mindent) vagy akar tokot. magyar oldal keresnek.
-
Scoobyka
addikt
képletesen mondtam a nekem estek dolgot.
Az meg ,hogy ok akkor vegyél....csak gondolkoztam és fent leírtam,hogy az szifonra sincs egy rossz szavam sem....A nagy kijelző és az android ami vonz.
Valamint mielött vásárolnék megvárom,hogy a t milyen áron dobja hozzánk az i4-et....ha kedvező lesz maradok ez nem vitás. Mivel úgy is t-s lennék.
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)