Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
-
<NewL>
addikt
-
spedyboy
senior tag
válasz
DroneZ^ #24431 üzenetére
pontosan!
eggyetértek veled
de akkor is kinyilt a bicska a zsebembe hogy anyukáádat bmegmég az android vs iphone vita lesz poén
szifonon reggel néztem az eltökélt fejü android imádót hát az is felbxta az agyamerre már csak ráadás volt az a HD-s compare..
az iphone és az android vagy bármien pda nem egy kategória...
az iphone az iphoneaz apple mobile op rendszere csak iphone ra és itouchra érhető el
míg android és WinMO több 10 készülékre mind más kategória
baromság öszehasonlítani
mert az iphone az maga a termék band
míg az android és a winmo csak egy oprendszertovábbá az iphone os ugyanúgy fut iphone 2g 3g 3gs ipod tács 1-3g-n
nyilván vannak kompromiszumok ( gyorsaságban )de egy full 3d-s game pl ugyanugy elfut mind a 6 device-n
míg az egyéb oprendszeres xaroknak a hw követelményei mások ezért sokkal nagyobb a kompromisszum.
-
joey04
titán
válasz
DroneZ^ #24235 üzenetére
“Tisztelt *****, kedves Ügyfelünk!
A SIM lock feloldása Apple iPhone készülék esetében is Személyes ügyfélszolgálatainkon kezdeményezhető. Havidíjas előfizetés esetén az elő- vagy a számlafizető kérheti, Domino esetében az előfizető vagy a felhasználó. A tulajdonjogot eredeti számlával, vagy a készülék jótállási jegyével szükséges igazolni. Havidíjas szerződésnél nem lehet lejárt számlatartozás, illetve nem kapcsolódhat a szerződéshez érvényben lévő hűségnyilatkozat. Ellenkező esetben a kötbér és a még hátralévő részleteket is ki kell egyenlíteni.
A szolgáltatói és gyártói jóváhagyást követően az iTunes-ra kapcsolódva maga tudja majd elvégezni a hálózati korlátozás feloldását.
[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
DroneZ^ #6379 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem is olyan egyszerű
http://www.inf.unideb.hu/~varteres/mi/part3/a_algoritmusok.htm[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
válasz
DroneZ^ #6039 üzenetére
Ha a Yellosnow-ra gondolsz akkor valószínűleg nem fog működni 3.0 úgy ahogy a 2.2.1-el jött baseband el sem működik.De gondolom idővel arra is lesz megoldás.
Szerk: Kivéve C^^ által leírt módon persze,ha 3.0-t is fellehet rakni baseband frissítés nélkül!?
[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
DroneZ^ #4281 üzenetére
Csak ahhoz lesz, le is van írva a devteam blogon. Nem akarnak a régiekhez is új exploitot keresni meghát felesleges is.
ha nem akarsz parázni akkor kivárod az 1.0 verziót a yellows0wból.
de amúgy: http://szifon.com/2009/01/02/it-popped-out...-iphone-3g-unlock-hungary/ -
C^^
őstag
válasz
DroneZ^ #4278 üzenetére
"Ha sikeresen feltörtem, a következő hivatalos firmware-ek (pl:2.3) telepítése után is független marad?"
Ha lesz baseband frissítés, akkor nem. De akkor nyilván lesz majd yellowsn0w update is.A 2.2 jailbreakelhető QuickPWN-nal. Bár én még várnék, mert sokan vannak, akiknek nem működik a dolog, 2.2 alatt pedig nem minden turbosim megy, és downgrade nincs.
Bár most, ahogy nézem a hozzászólásokat máshol, egyre többen vannak, akiknek működik.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz
DroneZ^ #3695 üzenetére
Innen kiválasztod a te telefonodhoz való FW-t és felteszed: http://www.applephone.hu/?page_id=4
-
Ulkesh
őstag
válasz
DroneZ^ #2846 üzenetére
"alul sokkal jobb mert eleve pulcsi v polo alatt hordod a zsinort, és nem zavar ha kiveszed a zsebedböl és keresgetsz zenét vagy akármi."
Így igaz, a zsinórt ruha alatt hordom, így piszok zavaró lenne, ha a készülék és a tok alján lenne a csatlakozó, ezzel is rövidítve a kábelt és a tok legkisebb elmozdulására is megfeszülne.
Zenét léptetni a headset gombjával szoktam, ha meg előveszem a készüléket, akkor az első az, hogy kihúzom a kábelt belőle, nem bohóckodom egy ruha alatt meg-megfeszülő madzaggal."Másrész miért fáj neked, hogy fejjel lefele van a zsebedben a teló? Benyúlsz a zsebedbe és forgatás nélkül kitudod venni... ha állitva rakod be akkor még csavarsz egyet a telefonon hogy tudd használni "
Ha fejjel lefele lenne a tokban, akkor kéne forgatnom, így két újjal kihúzom a tokból és pont megfelelő irányban kerül a tenyerembe.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
DroneZ^ #2840 üzenetére
Hiába, ennyit enged az IQ-d. Jó lesz ha visszaveszel az ívből, mert kisodródsz. Mivel a személyeskedés nem megengedett, valamint én nem vagyok akkora paraszt mint te, hogy telenyomom a topicot az agymenéseimmel, itt a vitát veled befejeztem.
Ha még vmi böki a csőröd, várom a privátot. -
Ulkesh
őstag
válasz
DroneZ^ #2836 üzenetére
"a max készenléti idöt mindig a minimumon fogyasztáson mérik, ezért szol igy a szöveg hogy: AKÁR 400 órás készenléti idö."
A max. készenléti időt nem mértem, mert este megy minden nap a dokkjába, de a 10 óra beszélgetést 2G-s hálón már volt szerencsém tesztelni és egy töltési cikluson belül volt már több mint 10 órányi beszélgetésem és még volt 11% az akksiban a nap végén.
Az más kérdés, hogy intenzív netezéssel, játékkal 5-6 óra alatt csontra lehet üríteni az akksit, de ez minden más készüléknél így van. Csodák nincsenek."De ha már itt tartunk, jo lenne ha a proci órajelét lehetne csökkenteni, vagy mint az Intelnél, automatikusan szabályozná"
Ha jól tudom alapból így működik a dolog.
A 640 MHz-es procit alapból 400-on járatja a rendszer, csak ha szükséges, pl. játékoknál emeli fel. Ezért is melegszik fel annyira játék közben (meg az akksi miatt).[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
válasz
DroneZ^ #2813 üzenetére
"minek 3g? mikor még elöl sincs kamera?"
Mondjuk a mobil net hozzáférés miatt.
Egyébként te már láttál élő embert aki másik készüléken használta az előlapi kamerát videótelefonálásra??? Az csak arra jó, hogy legyen egy sorral több a feature listában, de értelmes oka, hogy használd nincs."minek GPS, ha gyakorlatilag nem lehet használni? komolyan a GPS arra jó hogy megnézzem hol van a meki ahol épp ingyen lopom a netet...."
Már miért ne lehetne használni?
Ha már meki, akkor pont azt tudod megnézni, hogy ahol vagy, ahhoz képet hol van a legközelebbi és hogy jutsz oda. Attól, hogy hangosan nem navigál, még képes útvonaltervezésre.
Az meg, hogy az iGo, TomTom és társai lassan készülnek el, az miért is az Apple bűne??
Más mobilhoz sem kapsz gyárilag használható navigációt, vagy ha igen, akkor ki is fizettetik veled pluszban."vagy vegyük a bluetooth-t, komolyan mondom viccnek is rossz..."
Ha a csengőhang küldözgető gyerekekhez tartozol, akkor valóban elég rossz, hogy ezt nem tudod ezzel a készülékkel megtenni. Sajna ez van, de ezt vásárláskor is tudtad..
"meg az is irritálo hogy a tetején van a jack csatlakozó, ipod touchnál olyan jo volt alul. miért kellett elrontani? "
Pontosítsunk, az lenne irritáló, ha alul lenne. Ki az a marha aki fejjel lefele teszi a tokba, vagy a zsebébe a készüléket, csak, hogy a fülest bele tudja dugni????
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
DroneZ^ #2836 üzenetére
Ekkora baromságot! De látom te is felismerted az OFF tényét, mert abba tetted.
Tök őszintén: ez kit érdekel? Nem kell félreérteni, nem nyílik a bicska a zsebemben, de ez a "mi lenne, ha" kategóriába tartozik.
Mi lett volna, ha Szent István nem vette volna fel a kereszténységet? Kb. ilyen semmitmondó vitát készülsz elindítani egy szakmai topicban, ahol ez senkit nem érdekel.
Ez a topic nem az ilyen filozofálgatások kitárgyalására jött létre, ha ilyen ambícióid vannak, nyiss blog-ot, vagy írj könyvet, mit bánom én, de ne kelljen már három oldalt lapoznom a telefonomon, mire áttekerek ezeken az érdektelen hozzászólásokon!Nem tudom, miért kell "sírni", tökéletes telefon nem létezik. Ha nem fekszik az iPhone, mást kell venni. Ragad a kezed? Nem taknyos meg mézes kézzel kell hozzányúlni, akkor nem fog ragadni!
[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
DroneZ^ #2806 üzenetére
Nah több megoldás van:
Mobileinstallation crack feltelepítése után felraksz egy free alkalmazást amit frissen töltesz le az appstoreból és itunesal telepíted. ezután újraindítod a telcsit(nem csak respring hanem kikapcs, bekapcs), majd megpróbálsz felrakni egy tört progit ha nem menne, felraksz egy másik free alkalmazást, ezután pedig már jöhet a tört progi, mennie kell, most csináltam végig a sajátomon ;) -
aticom
csendes tag
válasz
DroneZ^ #2831 üzenetére
A kártya bővítés kiváltható.Az IGO-s navit pl alulról csatlakoztatták a telefonra.Egy kis dobozka az egész.A Gmaps használatához nem kell feltétlenül WIFI.Csak bármilyen adat kapcsolat.Ez is azért,mert A-GPS van benne,meg azért mert a térkép nem a telefonon van és mindig le kell tölteni.Már jártam úgy,hogy nem volt térerő és ezért térkép sem.Erre az esetre jó lehet az off-line térkép.A Gmaps szerintem alapvetően jó.Ami zavar az,hogy nem frissítik.Környezetem alapján kb 1 éve nem volt frissítve.Itt hívnám fel a figyelmet,hogy az Apple soha nem állította,hogy a telefonban navigációs program van.Még is mindenki annak akarja használni.Engem főleg az olyan apróságok zavarnak,amiket el lehetett volna kerülni és még pénzbe sem feltétlenül került volna.
Pl. Hívások kezelése lehetne jobb(lásd iLog),SMS-nél miért nem lehet a billentyűzet fekvő,Ipod-nál a hangszíneket miért csak a beállításoknál lehet állítani,miért nem közvetlenül ott ahol a zenét hallgatom?Nekem Ikon400-am van és még egyik részét sem sikerült elhasználni.
Amit nem értek és nagyon zavar:miért csak hálózaton belül lehet felhasználni az SMS-eket?!
Maga az iPhone és a szoftvere is zseniális.Ha nem is tökéletes.Egyértelműen jelenleg a legjobb a piacon.
Viszont a hozzászólásokból is látszik,hogy azért a kezelése,használata mégsem magától értetődő és nem zökkenő mentes.
A külsejével kapcsolatban engem inkább az zavar,hogy pár pillanat alatt olyan ujjlenyomatos lesz,mintha sose lett volna letörölve.A hátulja nem olyan érzékeny a karcokra mint vártam.Egész jól bírja.
A króm kereten jobban látszanak a kis horzsolások.
-
Ceko
senior tag
válasz
DroneZ^ #2813 üzenetére
Szerintem csak az indulásnál kell a net,ha fent van az offline map arra az útvonalra amit beterveztél, de holnap megyek Graz-ból St.Pölten-be majd kipróbálom.Amúgy ha jól tudom itt egyenlőre annyi a navigációs rész,hogy húz egy csíkot a két megadott pont között.(vagy rosszul tudom?)
Tehát nem mondja hogy "800 méter múlva hajts le az autópályáról".Ha viszont elhibázod az útvonalat,akkor szerintem újra kérni fogja a netet.Szóval mindenki erőssen figyeljen
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
DroneZ^ #2823 üzenetére
Tény. (Bár kicsit túlidealizáltad az átlag amcsit, rég nincs ott ilyen, vagy ha van is azt nagyon sokan hitelből fedezik) 3g viszont nagyon sok helyen van a világon
De minden országban olyan csomaggal árulják, amiben van adatforgalom, mégpedig nem is elhanyagolható mennyiség. Én még nem találkoztam itthon olyan userrel aki a 2Gbyte adatforgalmat kihasználta volna, nyílván ha nem appstorerol telepít 300Mbyte os játékot. tény hogy megcsinálhatták volna, csak mint mondtam nem érdekük.Ha lenne egy cégem és egy termékem amiről tudom hogy így is, úgy is megveszik az emberek, akár spórolok nekik havi 5$(aminek egy része az én zsebemből kerül ki) akár nem, akkor inkább zsebreraknám azt a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
DroneZ^ #2813 üzenetére
Nana!
azért tették bele a 3g-t mert amerikában bizony elég gyakran UNLIMITED data plannel viszik a telcsit, ami azt jelenti hogy korlátlan adatforgalom, és a t-mobile csomagban is 2 vagy 4 Gbyte adatforgalom van, ami bőven elég a maps rendszeres használatához. Nem véletlen csinálták így, hanem azért mert ez az a telefon, amiben az applenek a szolgáltató által beszedett díjakból is haszna van, ergo nem volt érdeke a cégnek hogy offline legyen elérhető a maps, hiszen akkor mindenki csak egyszer töltene le egy map packot és ennyi. így pedig folyamatosan használják, és fizetik az adatcsomag előfizetői díját, amiből a pénz bizony megy az almás barátainkhoz is.monopólium szempontból ők sem jobbak az MS nél, csak ők legalább cserébe minőségi szoftvert adnak( most nem az iphonera gondolok, de idővel annak a hibája is ki lesznek javítva azért).
Mert valjuk be, az iphone 3g-net nélkül félkarú óriás, nem véletlenül erőszakolta ki a T-től az alma hogy benne legyen minimum 2Gbyte adatforgalom az előfizuban.
Más kérdés hogy bnőm pl Vodafone előfizető és nem akart emiatt váltani a T-re azért ő turbosimmel használja, és bizony 3g nélkül. Igaz, pesten úton útfélen van wifi elérés.Bluetooth igen, bosszantó dolog az tény, bár én felrakom ftp-re vagy elküldöm mailben a képeket magamnak. vagy usb kábellel szedem le.
füles csatlakozó, nekem is furcsa volt, de meg lehet azt szokni[ Szerkesztve ]
-
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
DroneZ^ #2800 üzenetére
Nálam egyedül akkor szokott ilyen lenni, ha pl. letöltök US AppStore-ból egy progit majd átjelentkezem magyarba, és utána akarok szinkronizálni.
De ez is csak eredeti appoknál.
Esetleg reboot segíthet, ha még nem volt meg.Offline mapnál mennyi helyet foglalnak a térképek? Pl. Budapest?
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
-
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
DroneZ^ #2780 üzenetére
Felrakod a mobile installation cracket a legújabbat, a legtobb cydia repoban benne van, 2.1es szofthoz való, ha olyan soft van a telódon. aztán felteszel itunes appstoreból(nem az iphone appstorejából fontos hogy pcről telepítsd), egy INGYENES alkalmazást, aztán van akinek kell egy restart van akinek nem, de elvileg ezután már mennie kell a tört alkalmazások telepítésének is.
Szerk: ha nagyon nem megy, akkor restoreolom a telxsim és csinálok egy step-by-step guideot úgyis tervbe volt véve már
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)