Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Tisztelt fórumtársak. Nagy érdeklödésel olvastam a felvettet problémát a böngésökröl. Elhiszem hogy ez menire bossantó. De természetesen erre is van megoldás. Pl. sokan as hiszik hogy a iPad nem tud Flash videókat lejátsani. A Puffin böngésövel ez lehetséges. És ami a oldalak újratöltését illeti ez valoban a zöménél így van ahogy írtátok( nálam nem ekkora mértékben). Körül néztem a stórban és ma vettem egy böngésöt(1,80€). A neve iCabMobile. Betöltöttem 7 oldalt. Meg se kotyant neki és mindegyiknél ott nílik ahol abbahagytam. Super jok a konfigurácios lehetöségek,download manager,oldalak lementése akár pdf-ben. Még sorolhatnám , de olvassatok utána. Aki Safarit hasnált ( ami számomra nem ross) le fogja cserélni erre. De mielött lerohannátok a stórt olvassatok utána mivel nem free. Ez egy jó alternatíva.
-
erdoke
titán
Én évek óta Mercury-t használok, aminek egyébként azonos a motorja a gyári böngészővel. Eleinte kétkedve fogadtam a Safarival kapcsolatos problémákat, aztán megnyugodtam, hogy az új OS verzióban javították. Ha mégsem, akkor el kell felejteni.
Egyébként én PC-n se tartok nyitva 10-12 fület a böngészőben, mert nem látom semmi értelmét. Sőt, könyvjelzőket se használok már. Néhány másodperc alatt bármit megtalálom a neten, majd pár pillanat, és a legdurvább oldal is betöltődik újra, a böngészési történetben pedig ott van minden.Nekem pontosan a mókolásból, testreszabásból, állítgatásból lett pár éve elegem. Működjön, és kész.
-
Meg lehet azért szokni
itt is sokan Android mellett használjuk és tudjuk miről beszélsz. A rutinosabbak szokták ajánlani az nPlayert (és a VLC-t) filmekhez, illetve Documents 5 by Readdle alkalmazást fájlkezeléshez. Én telepítettem őket, de nem használom, mégis egész jól megvagyok. iPhone-t azért még nem vennék - több okból sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
itt is sokan Android mellett használjuk és tudjuk miről beszélsz. A rutinosabbak szokták ajánlani az nPlayert (és a VLC-t) filmekhez, illetve Documents 5 by Readdle alkalmazást fájlkezeléshez. Én telepítettem őket, de nem használom, mégis egész jól megvagyok. iPhone-t azért még nem vennék - több okból sem.