Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Üvegből készült védő lemezeken (én hülyeségem, de azt fóliának nem hívnám valahogy
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/Én kissé túl nagy hezitálás után egy iPad mini retinát vettem (itt külön megköszönöm mindenki segítségéet!
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa. 
Más probléma: A fóliá alatt ha marad esetleg porszem, azt felhelyezés után is ki lehet szedni, de amennyiben az üveg alat marad, akkor azt felszedni, és megoldani eléggé esélytelen feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Sweet.tv - internetes TV
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa.