Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Üvegből készült védő lemezeken (én hülyeségem, de azt fóliának nem hívnám valahogy
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/Én kissé túl nagy hezitálás után egy iPad mini retinát vettem (itt külön megköszönöm mindenki segítségéet!
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa. 
Más probléma: A fóliá alatt ha marad esetleg porszem, azt felhelyezés után is ki lehet szedni, de amennyiben az üveg alat marad, akkor azt felszedni, és megoldani eléggé esélytelen feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa.