- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Kapanyél
üzenetére
Mások az igények, teljesítmény totál nem érdekel (böngésző, yt, filmezés)
Iphone után pixel-re váltottam, 4. éve nincs gond se a készülékkel, se az üzemidővel.
Most androidos tabletre váltottam, aminek a számomra fontos specifikációját az új ipad air-se hozza 3x áron. Egy percig se vitatom az ipad képességeit, tanulni, dolgozni nincs jobb, de tartalomfogyasztáshoz vannak jobb alternatívák jobb tudással töredék áron. (Jobb kijelző, jobb hangzás, nagyobb/bővíthető tárhely.) Aztán ha nem bírja addig mint egy ipad se érdekel, mert egy ipad air árából 3 másikat veszek.
Ipad-nek 2 hatalmas verhetetlen előnye van: a rendszer, meg a nyers erő. Nekem egyikre se volt momentán szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest