Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
Nordik
üzenetére
Nekem 12 mini mellé jött, (9.genes ipad) nagyon szeretem, sok dologra inkább ezt veszem elő mint a laptopot. A jegyzetelés fantasztikus, imádom, hogy egy helyen vannak a jegyzetek, meg a PDF-re jegyzetelés is nagyon korszakalkotó - számomra. Nem mellékesen van rá photoshop és lightroom is amit így végre rendesen használok, mert a gép elé sokszor nem volt időm/erőm/kedvem visszaülni PS-elni. (A lightroom szerintem tök korrekt, a PS azért nem ugyanaz mint az asztali...)
-
moleculez
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
A probléma kétoldalú: egyrészt, ha szükséged van egy iPadra, akkor azt tudod. ( pl én 2018-ban vettem iPad Pro-t és fogalmam sem volt minek, kerrstem az alkalmat hogy használjam, de inkább eladtam amíg alacsony bukóval megtehettem, 2020ban elkezdtem az egyetemet, akkor tudtam hogy KELL, és igazam volt.)Ugyanakkor, sokszor addig nem tudod, hogy szükséged van rá, amíg nincs (az Airpods Proval voltam így). De legtöbbször az első állítás az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest