Hirdetés
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz
twi452
üzenetére
Köszi a véleményt meg tapasztalatot!
Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.A matt fólián szerintem rettentően zavarna, ha nem lenne teljesen tiszta a kép, pláne agyérgörcsöt kapnék, ha látnám rajta idővel a használódást...
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal. -
válasz
twi452
üzenetére
Ha komolyan rajzol, akkor matt. szvsz. nem lesz olyan csilivili, de legalább nem borulsz fel a zsíros ujjlenyomatokban amikor pingálsz. Ha viszont mégis üveg, akkor ne legyen túl vastag, mert attól romlik a vonalminőség, átlós vonalak hullámosak lehetnek.
A karcokhoz amúgy elég lehet egyetlen arra kiképzett porszem amit a kezeddel vagy a ceruzával végigtörölsz a kijelzőn és kész a baj. Persze ehhez inkább balszerencse kell és mindenki maga dönti el.Nekem két hét után felkerült egy matt fólia, azóta is azt nyúzom, úgy hogy átraktam egy zsír új garban cserélt ipadre. Hegyet pedig csak azért kellett cserélnem a ceruzában mert ledobtam, vagy 3x a két év alatt.
Ja és hazdutam, ez a 2. fólia, mert az elsőbe beleállt egy műszerész csipesz hegye, akkor befostam egy kicsit, mert kb egy hónapos volt a gép, szerencsére csak a fólia szakadt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kés topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal.