Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz
twi452
üzenetére
Köszi a véleményt meg tapasztalatot!
Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.A matt fólián szerintem rettentően zavarna, ha nem lenne teljesen tiszta a kép, pláne agyérgörcsöt kapnék, ha látnám rajta idővel a használódást...
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- YouTube
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal.