Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
twi452
üzenetére
Ha komolyan rajzol, akkor matt. szvsz. nem lesz olyan csilivili, de legalább nem borulsz fel a zsíros ujjlenyomatokban amikor pingálsz. Ha viszont mégis üveg, akkor ne legyen túl vastag, mert attól romlik a vonalminőség, átlós vonalak hullámosak lehetnek.
A karcokhoz amúgy elég lehet egyetlen arra kiképzett porszem amit a kezeddel vagy a ceruzával végigtörölsz a kijelzőn és kész a baj. Persze ehhez inkább balszerencse kell és mindenki maga dönti el.Nekem két hét után felkerült egy matt fólia, azóta is azt nyúzom, úgy hogy átraktam egy zsír új garban cserélt ipadre. Hegyet pedig csak azért kellett cserélnem a ceruzában mert ledobtam, vagy 3x a két év alatt.
Ja és hazdutam, ez a 2. fólia, mert az elsőbe beleállt egy műszerész csipesz hegye, akkor befostam egy kicsit, mert kb egy hónapos volt a gép, szerencsére csak a fólia szakadt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest