Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shai-hulud
csendes tag
Ebben valóban van némi igazság, mert a telefonomon tapasztaltam ezt, de úgy gondolom ezzel még együtt lehet élni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én nem az a felhasználó vagyok, akit az Apple majd arra kényszerít, hogy mindig a legújabb cuccaikat vásároljam. Mert ebben valamilyen szinten igazat adok az előttem szólóknak, hogy ezzel a (csak az új hardverre optimalizálunk) játékkal sok hűséges felhasználót veszíthetnek. Ezt nem csak a mobil piacra értem, de a desktop OS-re is (a cégnél még mi is "csak" 10.7.5-öt használunk, mert az még atomstabil a mai napig is).Valóban úgy látszik, hogy nem feltétlenül halad jó irányba az alma, véleményem szerint inkább legyen dárga és megbízható, mint volt régebben. Ne olyan mint most, drága, de legalább kevésbé megbízható, mint annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest