Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
11" Air M4 vásárlása van tervben, csak azon akadok meg mindig, hogy ha a 256GB-os verzió mellé nézek egy magic keyboardot és a pencil pro-t, akkor máris 500k fölött vagyunk
Tudom, ez van ezt kell szeretni, de van esetleg használható alternatívája a magic keyboardnak? Ugyanúgy előny lenne a tok formája, mármint hogy "lebegő" hatás keltsen, és persze a magyar kiosztás is. Az Epico-t néztem, de egyelőre az Air M4-ről nincs infó.
Laptopot váltanék ki vele, utazáskor is használnánk, csak mindig oda lyukadok ki, hogy ennyiért már Macbook Air is kapható...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, ez van ezt kell szeretni, de van esetleg használható alternatívája a magic keyboardnak? Ugyanúgy előny lenne a tok formája, mármint hogy "lebegő" hatás keltsen, és persze a magyar kiosztás is. Az Epico-t néztem, de egyelőre az Air M4-ről nincs infó.