Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
11" Air M4 vásárlása van tervben, csak azon akadok meg mindig, hogy ha a 256GB-os verzió mellé nézek egy magic keyboardot és a pencil pro-t, akkor máris 500k fölött vagyunk
Tudom, ez van ezt kell szeretni, de van esetleg használható alternatívája a magic keyboardnak? Ugyanúgy előny lenne a tok formája, mármint hogy "lebegő" hatás keltsen, és persze a magyar kiosztás is. Az Epico-t néztem, de egyelőre az Air M4-ről nincs infó.
Laptopot váltanék ki vele, utazáskor is használnánk, csak mindig oda lyukadok ki, hogy ennyiért már Macbook Air is kapható...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Crimson Desert
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, ez van ezt kell szeretni, de van esetleg használható alternatívája a magic keyboardnak? Ugyanúgy előny lenne a tok formája, mármint hogy "lebegő" hatás keltsen, és persze a magyar kiosztás is. Az Epico-t néztem, de egyelőre az Air M4-ről nincs infó.