- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Én nagyon sokat agyaltam azon, hogy melyik iPad-et válasszam. Az Air és az iPad Pro szerepelt. Végül a Pro mellett döntöttem, elsősorban azért, mert a 120 Hz-es képfrissítés hiánya engem nagyon zavar. Mellette azt is olvastam, hogy hosszútávon (évek) az akkumulátor degradációja jellemzően enyhébb a Pro modellek esetében, mint az alap / Air modelleknél.
Ez utóbbi abban az esetben nem zavarna, ha lehetne hivatalos Apple szervizen keresztül cseréltetni, de persze ezt nem lehet
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).
13-as méret adta volna magát, de valahogy nekem túlságosan nagynak tűnt kézben. Persze mindent meg lehet szokni, így ezt is, de lassan egy évtizede nem érzem ennek szükségét, hogy nagyobb legyen a kijelző az iPad esetében, így maradtam a 11 col-os méretnél.
A PWM viszont eddig nem is volt a radaromon. Teljesen ledöbbentem, hogy ennyire elkerülte eddig ez a figyelmemet, hogy ez is egy fontos paraméter lehet, amit az Air tud,, Pro nem..... most már mindegy, remélem nem bosszúlja meg magát ez a döntésem a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).