-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nekem is volt Mini 2. Nálam annak idején az iOS 9 -> 10 váltás volt az ami érezhetően belassította. iOS 10 -> 11 viszont nem hozott teljesítményben lényegi változást. Médiafogyasztásra továbbra is tökéletes volt (böngészés, HBO, Netflix vagy Youtube), párhuzamos programfuttatásra már azonban sajnos nem igazán.
-
mattheus
őstag
-
mattheus
őstag
Eddig csak iMovie-t használtam, de az a MAC -es verzió képességeihez képest (Youtube-on néztem pár bemutatót) használat során szegényesesebbnek találtam, így elkezdtem gondolkodni a LumaFusion app beszerezésében.
De még mindig nem tudom eldönteni, hogy fogom-e annyit használni, hogy megérje-e nekem a Pencil vásárlása.
-
mattheus
őstag
Apple pencil-t mennyire használtok Pro-hoz vagy új iPad-hez?
Mennyire lehet mondjuk jobban, kényelmesebben illetve precízebben videót vágni ?Mennyire kell félnem az esetleges karcoktól? Gondolom, ha tiszta a toll és a felület is, akkor nem, de feltételezem vannak itt nálam jóval tapasztaltabbak.
Apropó: Lehet tudni a második generáció érkezéséről? Érdemes lehet addig várni ?
Köszönöm!
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Napokban erősen elkezdtem gondolkodni azon, hogy lecserélem a korábbi (továbbra is makulátlan állapotban lévő) iPad Mini 2 készülékemet.
Az új IPad és iPad Pro (10.5) között vacillálok, de egyre inkább az utóbbi felé hajlik a döntésem.
A legnagyobb kérdés azonban az, hogy honnan lenne érdemes beszereznem? Van valakinek tanácsa ebben ?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest