Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz Killing #49597 üzenetére

Nem, aksit sem cserelnek… akkor cserelik ki, ha 80% ala csokken, akkor kapsz par szaz euroert egy masik tabletet (nem tudom mennyi pontosan az akku “csere”).

Tehat fizetni sem tudsz aksicserert, ha akarnal. Poenkeppen megkerdeztem mennyibe kerulne ha en megis 100%os akkut akarnek, gyk 340 euroert szamitanak be az egy (!) eves, 1200 euros aktualis modellt, es vehetsz ujat. Gyk ~860 eur az akkucsere.

Aki ezt kitalalta, buntetnem, hogy egesz eleteben 80-85%os akkus apple cuccokat hasznaljon, es oszinten szolva az is megfordult a fejemben, hogy nem veszek tobbet ipadet.

Air2nel probalram, hogy hat evig hasznaltam, de remalom volt, hogy gyakran 10-20%nal dobott egy resetet. Igy most az pro m1et harom ev utan csereltem, mert elerte a 90%ot. Ezt a tabletet apropenzert lehet eladni, a pro m4 akkujat pedig megszivtam, mert egy ev utan van 92%nal (bar meg nem futott le a garoztatos dolog). 1200 euros szemet.

Amugy van egy elmeletem miert doglott ennek gyorsabban az akkuja… light temat hasznaltam, mint a ledes ipadnel, es nyaron a nagyobb fenyero + vilagos oled kombo megfozte az akkut, azert kezdett zuhanni az akku kapacitasa az utobbi honapokban. Most hogy huvosebb van megint jobbnak tunik az akkuido, at is valtottam sotet temara es kikapcsoltam a 80%os limitert, hogy hasznalhato legyen.

Új hozzászólás Aktív témák