Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
válasz
Sch0ll
üzenetére
Nekem van az iPad 2025 (A16)-hoz USB-C-s Apple Pencil, ESR Digital + és filléres alis is. Egyik sem nyomásérzékeny, arról így nem tudok nyilatkozni, jegyzeteléshez használom őket, oda nem is kell. Az ESR nagyon közel áll reakcióidőben, használhatóságban a Pencilhez, viszont amiért mégis a Pencilt javasolnám az az, hogy az ESR-t a tetején külön be kell kapcsolni 2 koppintással és 5 perc tétlenség után kikapcsol, míg a Pencilt párosítás után csak kezedbe fogod és használod, nem kell vacakolni vele. Szerintem ez olyan kényelmi többlet, ami elsőre nem tűnik nagynak, de a mindennapi használat során nekem mégis jelentős.
Az alis 1000 Ft-os meg nem jelzi ki a töltöttséget rendesen, hiába van rajta 4 led. Mondjuk gyereknek firkálgatni az is megteszi, de folyamatos jegyzetelésre nem annyira alkalmas.
Egy ilyen cuccnak valóban az a lényege, hogy használod és kész, nem akarsz odafigyelni a menedzselésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest