Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Általában reggel leveszem a töltőről, este megint rárakom, így nem érdekel a hamar merülés, ha 1 napomat nem bírná ki akkor nekem sem kellene.
"na meg olyan egyedi sem szeretnék lenni, ami vele jár."
Ezt már vagy 28x leírtam hogy mielőtt megvettem bő 1 éve az első iPhone-om előtte parasztvakításnak gondoltam az egészet, meg majdnem "leköptem" akinek az volt (persze nem de a lényeget érted)...
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Futás, futópályák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Bestbuy játékok
- Gaming notebook topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....