- Egérpad topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Általában reggel leveszem a töltőről, este megint rárakom, így nem érdekel a hamar merülés, ha 1 napomat nem bírná ki akkor nekem sem kellene.
"na meg olyan egyedi sem szeretnék lenni, ami vele jár."
Ezt már vagy 28x leírtam hogy mielőtt megvettem bő 1 éve az első iPhone-om előtte parasztvakításnak gondoltam az egészet, meg majdnem "leköptem" akinek az volt (persze nem de a lényeget érted)...
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....