Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Általában reggel leveszem a töltőről, este megint rárakom, így nem érdekel a hamar merülés, ha 1 napomat nem bírná ki akkor nekem sem kellene.
"na meg olyan egyedi sem szeretnék lenni, ami vele jár."
Ezt már vagy 28x leírtam hogy mielőtt megvettem bő 1 éve az első iPhone-om előtte parasztvakításnak gondoltam az egészet, meg majdnem "leköptem" akinek az volt (persze nem de a lényeget érted)...
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....