Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Szia! Szóval A Pencil azt ugyanazt tudja minden esetben. A masodik gen az ugye annyival jobb hogy mágnesesen rácuppan a gép oldalára, és így tölt. (Van talán más is nagyobb pontosság vagy ilyesmi, amit földi halandó észre nem vesz)
Rajzoláshoz pedig szinte mindegyik jó, valamint úgy általában hardveresen nem lehet mellé nyúlni.A 10-es bár jobban néz ki, mégis 1 gen Pencil kell hozzá. És egy elég ocsmány kábelen keresztül tölt.Nekem itthon 2 darab iPad7-es van használatban szontén Pencillel a gyerekeknek alkalmi rajzolgatásra meg mindenesnek. Tökéletesen teszi a dolgát.
Én a helyedben egy 8-as, 9-es iPadet vennék, Pencillel, aztán ha kinövi vagy komolyabbra fordul akkor lehet upgradelni Pro-ra. Esetleg használt jó állapotú Air4. Nekem ez van, nagyon bitang vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest