Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • silmatauki

    őstag

    válasz Tibee86 #4391 üzenetére

    “Azok az iOS verziók fele annyit nem tudtak, mint a mostaniak.”

    1. Elmondanád, hogy például egy OpenGL-es játék, amit anno iPhone OS SDK 2-vel vagy 3-mal kompiláltak, így egyáltalán nem használ újabb API-kat, miért fut mégis sokkal-sokkal lassabban egy iOS4-es iPhone 3G-n?

    2. “elfelejtetted” hozzátenni, hogy a régi gépek az újdonságok jó részét meg sem kapják. Van-e például iPhone 4-re / iPad2/3/4-re például panorámamód? Különösen az iPad-ek hardvere bírná, hisz minimum ugyanaz az A5 CPU van bennük, mint a panoráma-képes 4S-ben. A Siri, amihez tényleg nem kell hardver (mivel mindent szerver intéz), sem jött meg iPhone4-re. Igazán az egyetlen pozitívuma ezeknek az upgrade-ekenkek, hogy a lusta programozókat segítik azzal, hogy (legalábbis úgy érzik) nem kell támogatniuk a régebbi OS-eket (ha nem használnak spéci új API-kat).

    “Én se mondom, hogy ez így korrekt, mert nem az, de ez van, ezt kell szeretni, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy Apple termékeket használj.”

    Tudod ki tart pisztolyt a fejemhez, persze csak képletesen? Az Apple (ill. szerződött szervizei / partnerei, mint pl. nálunk a T). Ui. eszed, nem eszed, upgradelve lesz a géped, ha beadod a szervizbe, vagy bármilyen ok miatt otthon restore-olnod kell. És, ugyebár, upgrade egyenlő sok esetben használhatatlanná lassítás, ahonnan nincs visszaút, hacsak nem valami őskövület (max. A4-es) géped van, és régebben már JB'eltél (azaz van SHSH blob).

    “Valaki mindig el kezd ezen hisztizni itt...majd akik meg zsigerből utálják már az Apple-t, adják alá a lovat...”

    Nem utálom zsigerből az Apple-t. Nem véletlenül veszem még ma is az iPad-jeiket (minden évben az aktuális csúcsmodellt) – egyszerűen azért, mert a legjobb táblának tartom. Viszont, mivel nagyon jól ismerem a konkurenciát is, valamint a kezdetektől fogva Apple felhasználó vagyok (az 5-ig bezárólag minden telójukat is megvettem), jól tudom, hogy mi a különbség közöttük meg a droidos / WP-s upgrade-ek között. (A deszktopról nem is beszélve.)

    “Win 8.1-gyet meg ha fizetnének se tenném fel a gépre...”

    Hát, ha a gépeden most XP / Vista / Win7 fut, akkor ezzel csak magadnak okozol gondot...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák