Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy iPad-et, viszont nem vagyok benne biztos hogy az én felhasználási módomra melyiket lenne érdemes megvenni.
Amiket néztem az iPad 9. gen, 10. gen és Air 2022. Mindegyikből a sima WiFi-s modellt vásárolnám.
Én úgy olvastam illetve hallottam tesztekben, hogy a 10. generációs nem annyira jó ár/érték arányban a 9. generációshoz, illetve az Air 2022-höz képest.
Igazából amire használnám legfőképpen, az egyetemen jegyzetelés, illetve tanulás (pénzügy számvitel szak IS lesz következő szemesztertől a villany mellé). Ezen felül böngészés, social media, esetleg ultra lightos videó és fotószerkesztés amit egy régi telóval is meg lehet oldani, youtube, illetve kevés gamingelés.
Eredetileg nagyon ráizgultam az 5-ös Air-re, de tesztek alapján a 9-es iPad is simán jó lehet ezekre a feladatokra szerintem.
Nektek mi a véleményetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- PlayStation 5
- Képregény topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest