Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
benczeb
üzenetére
Én korábban már írtam, hogy teljesen váltottam. Asztali gép és laptop is ment. A kérdés, mire használod most a gépet. Szerintem, ha általános felhasználásra kell, tehát nem vágsz napi szinten videót, vagy szerkesztesz képeket, nem vagy programozó, akkor nagy eséllyel működhet. Én az Ipad air 5el tökéletesen elvagyok. Irodában, otthon rákötöm monitorra, vettem egy jó billentyűzetet és kész. Egeret is, de azt sokszor nem használom, inkább a kijelzőt. Tömegközlekedésen mondjuk nem hiszem, hogy olyan könnyű kezelni, mint egy laptopot, bár én ha megyek, akkor vonattal, ott azért megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest