Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koxkids
üzenetére
Sziasztok!
Korábban ígértem, hogy írok egy rövid leírást az általam rendelt ESR iPad billentyűzetes tokokról, most jutott kis időm rá.

ESR weboldala:
iPad Air 5/4 and Pro 11” Ascend Keyboard Case
iPad Air 5/4 and Pro 11” Rebound Magnetic Keyboard CasePár szó a rendelésről: Bármiféle plusz költésg nélkül érekeztek, kb 2 hét alatt BlackFriday alatt. ExpressOne hozta őket.
A poszt végén linkelem a fotókat a két tokról

Összeségében mindkét tok nagyon minőségi, alapból már a csomagoláson is látszik a minőség. Egyértelmű leírások mellékelve, ezen a téren 5*.
Rendeléskor nem tudtam dönteni melyik lenne nekem jobb, így mindkettőt megrendeltem, majd amelyik kevésbé jön be, eladom.
Mindkét toknak van előnye, hátránya - lent ezeket kifejtem kicsit, mérlegelni kell, ki mire használja
Nekem a gyári MagicKeyboard nem ér annyit, mint amennyibe kerül (főleg most áremelés után), bőven pariban van vele az ESR. Igaz nincsen SmartConnector - helyette ott a BT. Gyors a kapcsolódás, nincsen lag. Akkuidőben is 6 hónapot ígér, nyilván függ ez a világítástól is. Apropó világítás, mindkét billentyűzeten több színben állítható a gombok háttérvilágítása és mellé a fényerő is szabályozható, ez nagy plusz
US kiosztással jön mindegyik, minden magyar gomb megtalálható, iOS alatt állítható a hardveres billentyűzet kiosztása. Egyedül a "í"-nek nincsen lent helye, ez a '0' lenyomásával érhető el. Itt van egy kis "zavar", de valamit valamiért. Mellékesen megjegyzem ha nagyon kell valami betű, karakter, akkor a virtuális billentyűzet egy Fn gomb nyomásra előhozható és bármi beüthető.
Funkciógombok nagyon jók, gyorsabban el lehet érni a funkciókat, akár lockolni az iPad-et, Homescreenre ugrani, stb.Trackpad kezelése nagyon jó, itt is minden testreszabható az iPad OS alatt (sebesség, görgetés iránya stb)
Minőségre mindkét tok megfelelő, zsanérok nem lazák, szorul, jól tart. Remélük ez sokáig így marad.
Továbbá Apple Pencil tartó is tartozik hozzá, így táskába téve nem esik le a táska mélyére. 
Ascend:
+ Könnyebb
+ Sokkal nagyobb a trackpad
+ Gombok is jobban elhatároltak, külön Fn gombok
+ Bármilyen szögben állítható- Külön tok kell hozzá
- Kell plusz alátámasztás a kijelző tartásához
-
Rebound:
+ Nem kell plusz tok
+ Billentyűk minősége jobban tetszik
+ Tolókapcsolós Ki/Be kapcsoló
+ Kézben cipelve is megtartja magát- Kisebb trackpad
- Gombok kicsit közel vannakHa esetleg bármi kérdése van, szívesen válaszolok. Nekem a Rebound kicsit meggyőzőbb, nagy valószínűséggel az marad

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Bittorrent topik
- Android játékok topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi