Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz
zioncsabi
üzenetére
Konkrétan a te korábbi hozzászólásodat pont nem is láttam
A lényeg, h ez egy állandó téma, amiben mindig is lesz pro-kontra. Én személy szerint (mint ahogy korábban is írtam) azt az elvet vallom, hogy ha alkalmam van és éppen nem felejtem el akkor töltőre teszem a telefont, és nem azon reszketek, h 20 és 80% között tartsam. Asszony iphone 6s telefonját(ami új kora óta van meg neki és most jelenleg kb. 7éves) egy éve kellett akkut cserélni mert már érezhetően sokszor kellett tölteni. Asszem 15K-ért cserélték ki, és most jelenleg 97%-os. Töltés ennél sincs figyelgetve. Úgy gondolom, ha másképpen lett volna a töltés nagy eséllyel akkor is már csereérett lett volna az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg, h ez egy állandó téma, amiben mindig is lesz pro-kontra. Én személy szerint (mint ahogy korábban is írtam) azt az elvet vallom, hogy ha alkalmam van és éppen nem felejtem el akkor töltőre teszem a telefont, és nem azon reszketek, h 20 és 80% között tartsam. Asszony iphone 6s telefonját(ami új kora óta van meg neki és most jelenleg kb. 7éves) egy éve kellett akkut cserélni mert már érezhetően sokszor kellett tölteni. Asszem 15K-ért cserélték ki, és most jelenleg 97%-os. Töltés ennél sincs figyelgetve. Úgy gondolom, ha másképpen lett volna a töltés nagy eséllyel akkor is már csereérett lett volna az akku.