Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Ilyen
A telefon egy Baseus autós tartóban van, erről megy a CarPlay.
A 11 -es iPad Pro egy műanyag sínben ül (ezt én csináltam, nem lett csúnya, olyan, mintha gyári lenne), mögötte egy Pitaka mágneses autós tartó rögzíti, hogy ne tudjon mozdulni. Nem kellett plusz fémlapkát vagy mágnest alkalmazni, mert az iPad-en is Pitaka tok van (az egyetlen, ami támogatja a Magic Keyboard -ot is), és az abban lévő mágnes megfogja. Töltés is rá van kötve, így hosszú úton sem merül le. Az iPad hangja Bluetooth-on megy át a fejegységre, a telefoné vezetéken a CarPlay -el együtt. A fejegységen váltok, hogy minek szeretném a hangját hallani a Beats audio hangszórókon keresztül, ami nem szól rosszul
A kábelezésre is odafigyeltem, egyetlen vezeték látható az iPad töltőkábele), ami igényesen rögzítve van, nem lóg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest