Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Ilyen
A telefon egy Baseus autós tartóban van, erről megy a CarPlay.
A 11 -es iPad Pro egy műanyag sínben ül (ezt én csináltam, nem lett csúnya, olyan, mintha gyári lenne), mögötte egy Pitaka mágneses autós tartó rögzíti, hogy ne tudjon mozdulni. Nem kellett plusz fémlapkát vagy mágnest alkalmazni, mert az iPad-en is Pitaka tok van (az egyetlen, ami támogatja a Magic Keyboard -ot is), és az abban lévő mágnes megfogja. Töltés is rá van kötve, így hosszú úton sem merül le. Az iPad hangja Bluetooth-on megy át a fejegységre, a telefoné vezetéken a CarPlay -el együtt. A fejegységen váltok, hogy minek szeretném a hangját hallani a Beats audio hangszórókon keresztül, ami nem szól rosszul
A kábelezésre is odafigyeltem, egyetlen vezeték látható az iPad töltőkábele), ami igényesen rögzítve van, nem lóg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest