Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

Köszönöm mindkettőtöknek a tippeket! Egyelőre még nézelődöm, ez a külön ház + bele SSD picivel gazdaságosabb (és ha később bővíteném még jobb lehetne), de igazán akkor lenne tuti, ha lenne már egy nem használt SSD-m. Így is spórolnék vele, csak nem annyit. :DDD

Amúgy tegnap átvettem a gépet (iPad Pro 11" 2021), már ismerkedem vele. Vicces, hogy miután lerakom és a telefont kézbe veszem, az milyen picinek hat. ;] Mivel a telefon biztonsági mentését választottam ki, így leszedett minden appot, ezeket gyomlálnom kell még. Fura, hogy néhány app-nak nincs iPad verziója, és van ami el se indul. Még a viber-t értem is hogy itt nem fut, na de a MÁV app?
    Tokot nem sikerült vennem tegnap, így ezt keresnem kell még. Milyet lenne érdemes vennem rá, ami nem túl drága? Van annyira jó a gyári Apple folio, hogy megéri a dupla árát más hasonló tokohoz képest? Valamilyen vékony fajta kell, hogy Baseus hub-al tudjam használni.(egyelőre MK-t nem akarok venni, nem tudnám sokat használni laptop szerűen, ellenben amikor nincs billentyűzetre szükségem, de kell a tok, fura lenne)
    Fólia ajánlott rá, vagy elég strapabíró ha tokkal használom? Telefonokon nem szoktam használni, de ez jóval nagyobb méretű.

Új hozzászólás Aktív témák