Hirdetés
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a tippeket! Egyelőre még nézelődöm, ez a külön ház + bele SSD picivel gazdaságosabb (és ha később bővíteném még jobb lehetne), de igazán akkor lenne tuti, ha lenne már egy nem használt SSD-m. Így is spórolnék vele, csak nem annyit.
Amúgy tegnap átvettem a gépet (iPad Pro 11" 2021), már ismerkedem vele. Vicces, hogy miután lerakom és a telefont kézbe veszem, az milyen picinek hat.
Mivel a telefon biztonsági mentését választottam ki, így leszedett minden appot, ezeket gyomlálnom kell még. Fura, hogy néhány app-nak nincs iPad verziója, és van ami el se indul. Még a viber-t értem is hogy itt nem fut, na de a MÁV app?
Tokot nem sikerült vennem tegnap, így ezt keresnem kell még. Milyet lenne érdemes vennem rá, ami nem túl drága? Van annyira jó a gyári Apple folio, hogy megéri a dupla árát más hasonló tokohoz képest? Valamilyen vékony fajta kell, hogy Baseus hub-al tudjam használni.(egyelőre MK-t nem akarok venni, nem tudnám sokat használni laptop szerűen, ellenben amikor nincs billentyűzetre szükségem, de kell a tok, fura lenne)
Fólia ajánlott rá, vagy elég strapabíró ha tokkal használom? Telefonokon nem szoktam használni, de ez jóval nagyobb méretű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel a telefon biztonsági mentését választottam ki, így leszedett minden appot, ezeket gyomlálnom kell még. Fura, hogy néhány app-nak nincs iPad verziója, és van ami el se indul. Még a viber-t értem is hogy itt nem fut, na de a MÁV app?