- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogðan
csendes tag

Kedves topiktársak, gondoltam megosztok pár képet arról hogyan néz ki a mobil desktopom. Az iPad egy ikeás Bräda laptoptartón van amikor rajzolok (42x31 cm, 1790 Ft). Alatta van a billentyűzet és a hozzá tartozó diófa csuklótámasz. Ha asztali üzemmódba váltok, arrébb hajintom a tartót……és felteszem az iPadet a Ugreen állványra. Hosszas kutatás után leltem, kb. ez a legmasszívabb, Aliexpresszes, csakúgy mint a hasonló márkájú rádiós egér, aminek a csatlakozója az előző képen látszik. Az a bambusz izé egy mobiltartó, ha videóbeszélek munka közben akkor használom, szintén ikeás, filléres.
Bluetooth-os RK84 mechanikus billentyűzet, a gyári MX brown switcheket már lecseréltem Akko CS Starfish-ekre, meg kapott csini gombokat. Nem volt nagyon olcsó a tasztatúra de bőven nem mániás kategória, és klasszisokkal jobb ergonómiájú mint a MK, harmadannyiért.
Madzagos üzemmódban hubként is üzemel, kettő db. usb A csatlakozója van.
Ha már ergonómia, akinek van Pencilje azoknak javaslom a dupla zsugorfóliás megoldást: a belső rétegre egymással átellenes ékeket vágtam sniccerrel - konfettilyukasztó is jó -, ráhegesztettem hajszárítóval, aztán a következő réteg már vágatlanul ment rá. 10 mm-es zsugorfólia. Fehér nyilván vagányabb de nem volt a boltban. Feketét minden villanyszerelő szaküzletben találsz. Mágnes és töltés megy vele, sokkal jobb a fogása, nem olyan többé mint ha műanyag szívószálat fognék naphosszat.Cerka végén szürke PenTips hegy van, szvsz nem vállalható a Paperlike okozta színmélység- és kontraszt-deficit, szóval Laut páncélüveg és szilikonhegy a megoldás.
Következő lépés egy Anker 341 usb C hub (7-in-1), elvileg már az országban van, gyakorlatilag esélyesen el van veszve az amazon szerint, cudar hóhelyzet van hetek óta szóval vagy meglesz vagy nem. Meg egy színhelyes Eizo monitor. De utóbbi kettő nem létszükség, elég jó a szett nélkülük is.
Remélem adott hasznos ötletet ez a poszt vagy akár követendő példát, fogadjátok szeretettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest