Hirdetés
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Én ugyan ilyen szituban voltam 2021 ősszel. Nézegettem az olcsóbb ipadeket és a 12.9 M1 prot. Azon agyaltam sokáig, hogy teljesítményben nagy eséllyel bőven elég lenne nekem a legújabb olcsóbb pad is, de ott a Pro. Igaz több mint kétszer annyiba kerül, de az az igazi. A csúcs iPad. Igaz nagy eséllyel soha nem fogom kihasználni a tudását. Teszteket lesegettem, összehasonlításokat stb. Végül arra jutottam, meg ha már egyszer költök rá akkor a legerősebb legyen meg, megvettem a 12.9" M1 Prot. És ha már lúd, akkor legyen kövér vettem mellé egy Magic keyboardot, pencilt, egeret és egy HUB-ot. Na ez így már tényleg mindenre is elég egy darabig. Kb. 5hónapja van meg, és nem bántam meg. Ha újra neki kellene vágnom biztos, hogy megint ezt választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest