- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Hehh, erről szól az életem.
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.
Szerintem a racionális döntések a legjobbak valós igények alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.