-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Engem spec nem zavar a légrés (volt előtte Air is nálam szóval nem azért mert nem próbáltam még lamináltat). Amire használom teljesen jó, sőt az emberek 90%-ának szerintem mindenre is elég lenne. A telefonos dologhoz meg annyit, hogy valóban sokan használnak hatalmas telefonokat, de azért azt tegyük hozzá, hogy szerintem nagyon sok iPhone használónak van iPadja. Sokan pedig még a mai napig használnak régebbi (7-es, 8-as, SE, SE2020) telefonokat vagy éppen az újak közül a Minit. Hidd el, hogy nagyon sok embernek ez egy remek ajánlat ár/érték arányban. Az, hogy te nem ezek közé tartozol nem gond, mert szerencsére neked is van miből választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest