Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
mrkorooo
üzenetére
27%-os számlát adnak hozzá? Itt a legolcsóbb? Előbbi fontos az elszámolás miatt.
szijartg
Itt bemutattam már a tokomat. 3 hónap után sincs használati nyom, most is csak ilyet vennék. Ha, adnak ki Air 2-re is, biztosan e mellett teszem le a voksom.
Azon állásponton vagyok, h védje a hátulját, oldalát is, illetve legyen kitámaszható. Este nagyon sokszor kitámasztva használom az ágyban. Kényelmes.erdoke
Noh igen.
Az ujjlenyomatmentes panelról vannak már hírek? Nehezen tudom elhinni, h létezhet ilyen.mod.
Jah és még annyit hozzátennék a Mini-hez úgy amblock, h számomra kissé elkeserítő az, h a legutóbbi bemutatón nulla fokuszt kapott. Vajon ennyire háttérbe szorult, ennyire kevés fogy belőle, h csak egy Touch ID-ra futotta?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest