- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
mrkorooo
üzenetére
27%-os számlát adnak hozzá? Itt a legolcsóbb? Előbbi fontos az elszámolás miatt.
szijartg
Itt bemutattam már a tokomat. 3 hónap után sincs használati nyom, most is csak ilyet vennék. Ha, adnak ki Air 2-re is, biztosan e mellett teszem le a voksom.
Azon állásponton vagyok, h védje a hátulját, oldalát is, illetve legyen kitámaszható. Este nagyon sokszor kitámasztva használom az ágyban. Kényelmes.erdoke
Noh igen.
Az ujjlenyomatmentes panelról vannak már hírek? Nehezen tudom elhinni, h létezhet ilyen.mod.
Jah és még annyit hozzátennék a Mini-hez úgy amblock, h számomra kissé elkeserítő az, h a legutóbbi bemutatón nulla fokuszt kapott. Vajon ennyire háttérbe szorult, ennyire kevés fogy belőle, h csak egy Touch ID-ra futotta?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- samsung galaxy tab s9 128gb
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest