- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Nem volt meg tabletem, csak iphone meg androidos csucs telefonok, de tetszik a tablet hordozhatosaga es hianyzik az ios is. Böngészni, olvasni, jegyzetelni kell es szerintem a mini 2 mai napig csucs hw van benne, ha mar mini3 ba is az van, igy bizok abban is hogy addig kapja a legujabb frissiteseket mint a mini 3, mivel nem lehet majd arra fogni hogy a hw keves hozza mivel azonos a két keszulekben. Annyi meg erdekelne hogy a zene minosege is fontos fulhallgatoval. Iphone 4s utan az i5 hangminosegben es hangeroben visszalepes volt. Aztan olvastam hogy iphone 5s megint jora sikerult es olyan hangos es minoseg chip kerult bele mint anno az iphone 4s. Na most mivel i5S es ipad mini 2 hw ugyan az, ezert a hang chip is ugyan az vagy az ipad nal teljesen mashogy mukodik? Olvastam hogy a mini 2 hez ingyen van az apple irodai csomag es a teljes garageband. Ez mai napon is ervenyes vagy csak egyszeri akcio volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PayPal
- Eredeti játékok OFF topik
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest