Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HardRic
    addikt

Most ezt nem kekeckedésből kérdezem, és lehet, hogy már volt róla szó korábban, de miért ragaszkodik ennyire sok ember a Safarihoz? Nekem sohasem jött be, rengeteg olyan funkció hiányzott belőle, ami szerintem egy böngészőben kellene, hogy legyen, pedig nem vagyok valami extrém user. Valamennyi Apple készülékes ismerősöm már rég megszabadult tőle, és én is csak véletlenül szoktam elindítani, ha pl. emailen belül egy linkre nyomok. Ismétlem, nem kekeckedés, de mi miatt ragaszkodik ennyi ember hozzá? Mi az, amit ők látnak benne, csak én nem?

iOS-en minden böngésző Safari csak más GUI-val, mert az Apple nem enged más motoros böngészőt az Appstore-ba. Továbbá a Nitro engine amitől a Safari olyan gyors, a többiben nincs jelen, egy korábbi, sokéves javascript engine-t használnak. Ezért.
    Leszedhetsz Chrome-ot, Dolphint, akármit, csak egy kiherélt Safarit fogsz kapni. Akármelyikkel hasonlítottam össze a gyári böngészőt, mindig lassabb volt.

Szerk.: Voltak hírek, hogy apple elérhetővé teszi a nitro-t másoknak is iOS8-tól, de ezt nem vettem észre sehol sem, mindegyik böngésző amit próbáltam, maradt a régi.

Új hozzászólás Aktív témák