Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont egy évvel ezelőtt vásároltam mellé kiegészítésnek egy Lenovo D330 2in1 Windowsos gépet, de sajnálattal tapasztaltam hogy a régebben vásárolt, érintőképernyőre tervezett Windowsos appok eltűntek, vagy évek óta nem frissültek. Pl. Metro Commander, Torrex, Felhő tárhely appok stb. 10,1 hüvelyken pedig a desktop appok nagyon kicsik, érintés vezérléssel használhatatlanok. Úgyhogy egy hét múlva visszavittem és visszakaptam az árát mert interneten rendeltem. Az iPadet sajnálom eladni annyiért amennyit adnának érte. Kíváncsi leszek hogy az iPadOS 15 milyen PC specifikus funkciókat kap... Az Apple már úgy hirdeti az Air 4-et, hogy “Az iPad Air többet tud, mint egy számítógép...”
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest