Hirdetés
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
Ember, az iCloud mentés nem a kizárólagos mentése dolgoknak az iPad-en,. Akkor mi a frászért kéne bekapcsolnom, ha úgsis mentem iTunesban? Mikor reseteled az eszközt, akkor is felajánl több opciót, nem csak az iCloud-ot, hogy onnan töltsd vissza a dolgokat. Honnan kéne azt nekem tudni, hogy amit felajánl mint egyik opció backupolni, az nem is backupolás, csak ilyen szelektív mentés? Sehova nincs odaítva. Én abból indulok ki, hogy van egy Blackberry telefonom, ha annál a szoftverével csinálok egy backupot, olyan mintha egy lemezképet csinálna, visszarakom, és megvan minden ami azelőtt. Windows dettó ugyan ez volt, mikor új HDD-t vettem. Ki a fene gondolná, hogy csak az Apple ilyen, hogy mégse ment le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Parfüm topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest