Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz #95561216 #28589 üzenetére

"Nem a Type-C-re írtam, hanem erre a folyamatos memóriakártya-dugdosási kényszerre. 5 éve nem is láttam szerintem már memóriakártyát IRL."

Mások meg munka vagy hobbi miatt napi szinten használják őket.

"Lehet vele tölteni? Lehet. Akkor meg nem avult el, hiába okoz neked fájdalmat a technológia kora."

Gyakorlatilag mást nem is lehet vele csinálni. Hogy kivált egy videó kimenetet és perifériák sokkal szélesebb körével használható az mindegy, mert neked fontosabb, hogy a hét otthoni töltőddel maradjon kompatibilis.

"usb-c miatt kettes pencil támogatás kellene"

Miért kellene? Elég egy átalakító basz, még képet is raktam be egy ilyenről. Az Apple-nél nagyobb basz-szexuális meg nincs a piacon. Imádnak mindent ami basz. Erről átalakító basz arra és arról átalakító basz erre. Basz a baszban és basz-elosztó, ez az Apple lételeme és amiről most is vitatkozunk, hogy a Lightning csatlakozó miatt az elmúlt 8-10 évben megjelent USB eszközöket képtelenség normálisan használni, mert az ezredfordulót idéző sebességen túl még kell hozzá kapásból két basz, amiből az egyik a falba megy bele.

"Ha drága, az nem a készülék baja."

Ez egy igazán arrogáns megjegyzés olyantól, aki a régi töltőit félti, meg azon van kiakadva, hogy esetleg új Pencilt kéne vennie. Most mondjam azt, hogy "ha drága, az nem a készülék baja"?

---

(#28593) NGA: Nem igazán értem az összehasonlítást. Egyrészt a Jack eltávolítása a készülékekről egy merőben ostoba trend és nem tudom, hogy a felhasználót miben korlátozza, szemben a Lightning csatlakozóval. Sokkal inkább úgy állna meg a hasonlat audio nyelvre lefordítva, hogy vannak a nagyon régi, nem túl izmos Bluetooth szabványok meg kodekek és ezzel szemben meg ott van mondjuk az AptX HD, erre jön valaki védelmébe venni a régit, mert neki csak a régivel kompatibilis kütyüi vannak, így ki ne legyen már találva, hogy mások haladni akarjanak a korral és ha akarnak, akkor különben is ők a hülyék, mert rétegigény.

(#28595) NGA: Az iPad Pro modelleken már rég nincs Jack. De ez már szinte apróság ahhoz képest, hogy a professzionális munkára szánt MacBook Pro-n sincs kártyaolvasó és Type-C csatlakozóból is sikerült felrakni kettőt, hogy ott se tudj egyszerre tölteni meg mellette egynél több USB eszközt bedugni. :)

Új hozzászólás Aktív témák