Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
youtubeon pont most keresgéltem videók után, ezt találtam: [link] engem eddig nagyon meggyőzött.
szerintem ha ipadet fogok vásárolni (jelenleg még ipad-mba között gondolkodom, meg kicsit később tervezem beszerezni), fixen ez a billentyűzet lesz, még a magyar karakterek hiánya ellenére is. touchpad baromi jól működik, ahogy látom, kb. mint az apple magic touchpadje.crayon témához: istlyeon 15 ezerbe kerül most, akinek nincs szüksége az apple penciles funkciókra, de néha nem jönne rosszul egy toll, szerintem nem rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest