Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A karakterek felcserélt helye nem azért van, mert nem jól lett beállítva az iPaden a kiosztás? Hallottam már több panaszt is, hogy csak a gyári Apple billentyűzettel van minden a helyén, de ez (nekem legalábbis) eléggé komoly érvágás lenne, fene sem akar 60 ezret fizetni egy billentyűzetért (de még a felét vagy harmadát is sajnálom rá ha nem munkaeszköz).
Nekem csak alkalmi igénybevételre kéne valami, nem érdekel ha nem napi 8 órás munkára tervezett szuperergonómikus cucc (feketeöves laptop felhasználók ökölpárbajig fajuló vitákat tudnak folytatni arról, milyen az ideális nyomáspont, kattanásérzet, billentyűk közötti távolság, de én nem ilyen vagyok), de ha leülök megírni egy blogbejegyzést, nem akarok azon molyolni, hogy hol van az adott karakter helye.
Én már azon kifaszoltam, hogy csak a nagyobb kijelzős Pro modelleken lehet megoldani a virtuális billentyűzet szabályos magyar kiosztását, 10.2" és 10,5" esetén nem. Pedig egy-egy üzenet, email, fórumbejegyzés lekörmölése nekem képernyőn sem nagy cucc, oda pont jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest