- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csabiks
üzenetére
Most maradjunk annál, hogy legalább egy sajtfecnit kapott a cseréről, amin rajta van az eladó és vevő neve, régi szériaszám, új szériaszám és az már megfelel a jótállási/szavatossági igények érvényesítésére alkalmas dokumentumnak.
Nálam szolgáltatónál volt olyan, hogy telefont cseréltek, kaptam egy nullás végösszegű számlát, rajta felvezetve, hogy bevették a régit, kaptam egy újat és menjek isten hírével. Attól a szent naptól kezdve olyan, mintha ingyen "vásároltam" volna egy vadiúj készüléket. Ha cég a vásárló, csak annyi a különbség, hogy a cégekre vonatkozó szavatossági szabályok élnek.
Meg ezt lehet azzal cifrázni, hogy a "cégre vettem" kütyüket a használt piacon is csak úgy lehet jogilag tisztán eladni, ha a cég kiállít erről egy számlát a vásárlónak és hát ugye a használt termékekre vonatkozó szavatosságot biztosítania kell rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest