Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Tervezem iPad vásárlását, 2 modell ragadott magával, pontosabban elégítené ki maximálisan azt amire nekem szükségem lenne. Ez a két modell az iPad Air 3 2019 10.5', illetve az iPad Pro 2017 10.5'.
Olvasgattam teszteket, összehasonlításokat, végignyálaztam töviről hegyire (úgy gondolom), egy kérdésre azonban nem találtam a választ.
Értem én, hogy az Air-ben A12 Bionic chip van 3Gb RAM mellett, frissebb készülék. Az iPad Pro-ban meg ott az A10X chip 4 Gb RAM társaságában, azonban ő már 2+ éves konstrukció. Hosszú távra tervezném a vásárlást 3-5 évben minimum (amennyiben létezik az iPadeknél ilyen hosszú időtáv ).
Az "öregebb" iPad Pro hajszálban tér el az iPad Air-től, azonban kérdés számomra, hogy a Pro-t érdemes e megvásárolni, tekintve a korára és a tervezett használati időintervallumra, vagy maradjon az ember a frissebb, majdnem egyező paraméterekkel rendelkező frissebb kiadásnál...?
Köszönöm előre is a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenWRT topic
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- darkFlash CF8 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest