- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Tervezem iPad vásárlását, 2 modell ragadott magával, pontosabban elégítené ki maximálisan azt amire nekem szükségem lenne. Ez a két modell az iPad Air 3 2019 10.5', illetve az iPad Pro 2017 10.5'.
Olvasgattam teszteket, összehasonlításokat, végignyálaztam töviről hegyire (úgy gondolom), egy kérdésre azonban nem találtam a választ.
Értem én, hogy az Air-ben A12 Bionic chip van 3Gb RAM mellett, frissebb készülék. Az iPad Pro-ban meg ott az A10X chip 4 Gb RAM társaságában, azonban ő már 2+ éves konstrukció. Hosszú távra tervezném a vásárlást 3-5 évben minimum (amennyiben létezik az iPadeknél ilyen hosszú időtáv ).
Az "öregebb" iPad Pro hajszálban tér el az iPad Air-től, azonban kérdés számomra, hogy a Pro-t érdemes e megvásárolni, tekintve a korára és a tervezett használati időintervallumra, vagy maradjon az ember a frissebb, majdnem egyező paraméterekkel rendelkező frissebb kiadásnál...?
Köszönöm előre is a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Exkluzív órák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest