Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Alex91
üzenetére
Mit jelent a lassúság? Jó pár (akár UBS 3.0) pendrive tud lassabb lenni még egy izmosabb HDD-nél is. De nekem azért akad néhány teljesen elfogadható sebességű (100+ MB/s), az egyik ilyen Sandisk mindig a kulcs csomómon fityeg. Ez persze még mindig soookkal lassabb egy mai okostelefon/tablet belső memóriájához képest, de ha erre a sebességkülönbségre gondolsz, az nekem elfogadható.
Engem ilyen praktikus dolgok érdekelnek, mint például az, hogy egy kártyaolvasót bedugva fel tudjam másolni a fotóimat szerkesztésre (a fényképezőgépeim tudnak Wi-Fivel csatlakozni, de az csak a Jpeg-et viszi át, a RAW-t nem), aztán meg helyet ne foglaljon onnan meg mondjuk egy 128-as pendrive-ra megszerkesztve exportálom.
Ugyanígy mondjuk ha filmeket vinnék magammal egy útra, akkor inkább tenném egy pendrive-ra, minthogy a 32/64 GB belső tárhelyet terhelném vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- 3DMark Vantage eredmények
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest