Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Te nem olvasod az iPad cikk alatti beszélgetést? Meg lett mondva, hogy ez szükségmegoldás, nem is értem, hogy akarhatsz te iPad et videót vágni...
Hiszen ebben az árban bármelyik noti simán jobban alkalmas erre a feladatra mint egy ilyen eszköz
De tartozz te is az ezek szerint hasonlóan buta emberek közé mint én vedd meg és élj vele boldogan, boldogabban mint notival
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiszen ebben az árban bármelyik noti simán jobban alkalmas erre a feladatra mint egy ilyen eszköz
De tartozz te is az ezek szerint hasonlóan buta emberek közé mint én vedd meg és élj vele boldogan, boldogabban mint notival