Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Szakik!
A szüleimnél kb. végleg beadta a kulcsot a PC, évek óta döglődött, de most már tényleg használhatatlan (én nem tudom megbütykölni, asszem a RAM fele elszállt, maradt 512 MB, XP, percekig bootol, iszonyat lassan tölti be az oldalakat, stb.).
Egy darabig azon gondolkodtam, hogy szerzek nekik egy használt üzleti laptopot.
60 felettiek, nyugdíjasok, jönnek-mennek, aktív életet élnek, de műszakilag analfabéták. Ha elromlik a PC, hívnak egy volt kollégát vagy én megpróbálom helyre rakni.
Hangsúlyozom, soha nem dolgoztak szinte számítógéppel (orvos, tanárnő), telefonból nyomógombos Nokiát használnak, tudnak SMS-t írni, de ha elállítódik a csengőhang, akkor én állítom vissza.Arra jutottam, hogy egy tablet lenne a legjobb megoldás a szüleimnek, az tud a legkevésbé elromlani. Ma kipróbálták az én Airemet, tetszett nekik, ennek örültem, mert eleinte kicsit féltem, hogy idegenkedni fognak tőle, de tetszett nekik a klassz felbontás, az hogy pillanatok alatt bekapcsolt.
1. Mit vegyünk? Melyik stabilabb - a 4-es vagy Air? 4-est csak rövid ideig használtam.
2. Őszintén, nem lenne jobb valami frankó Androidos? Abba legalább be lehet olvasni egy fényképezőgép SD kártyáját (Apám sokat utazik, szeret fotózni). Nem lesz mellette PC-jük, csak egy tablet.
10 hüvelykes képernyő kell mindenképp, azt is szemüveggel nézik.
Köszönöm, hogy megosztjátok gondolataitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Gyúrósok ide!
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- World of Warships
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest