Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• focvis

veterán

T. Szakik!

A szüleimnél kb. végleg beadta a kulcsot a PC, évek óta döglődött, de most már tényleg használhatatlan (én nem tudom megbütykölni, asszem a RAM fele elszállt, maradt 512 MB, XP, percekig bootol, iszonyat lassan tölti be az oldalakat, stb.).
    Egy darabig azon gondolkodtam, hogy szerzek nekik egy használt üzleti laptopot.
    60 felettiek, nyugdíjasok, jönnek-mennek, aktív életet élnek, de műszakilag analfabéták. Ha elromlik a PC, hívnak egy volt kollégát vagy én megpróbálom helyre rakni.
    Hangsúlyozom, soha nem dolgoztak szinte számítógéppel (orvos, tanárnő), telefonból nyomógombos Nokiát használnak, tudnak SMS-t írni, de ha elállítódik a csengőhang, akkor én állítom vissza.

Arra jutottam, hogy egy tablet lenne a legjobb megoldás a szüleimnek, az tud a legkevésbé elromlani. Ma kipróbálták az én Airemet, tetszett nekik, ennek örültem, mert eleinte kicsit féltem, hogy idegenkedni fognak tőle, de tetszett nekik a klassz felbontás, az hogy pillanatok alatt bekapcsolt.

1. Mit vegyünk? Melyik stabilabb - a 4-es vagy Air? 4-est csak rövid ideig használtam.

2. Őszintén, nem lenne jobb valami frankó Androidos? Abba legalább be lehet olvasni egy fényképezőgép SD kártyáját (Apám sokat utazik, szeret fotózni). Nem lesz mellette PC-jük, csak egy tablet.

10 hüvelykes képernyő kell mindenképp, azt is szemüveggel nézik.
    Köszönöm, hogy megosztjátok gondolataitokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák