Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Szakik!
A szüleimnél kb. végleg beadta a kulcsot a PC, évek óta döglődött, de most már tényleg használhatatlan (én nem tudom megbütykölni, asszem a RAM fele elszállt, maradt 512 MB, XP, percekig bootol, iszonyat lassan tölti be az oldalakat, stb.).
Egy darabig azon gondolkodtam, hogy szerzek nekik egy használt üzleti laptopot.
60 felettiek, nyugdíjasok, jönnek-mennek, aktív életet élnek, de műszakilag analfabéták. Ha elromlik a PC, hívnak egy volt kollégát vagy én megpróbálom helyre rakni.
Hangsúlyozom, soha nem dolgoztak szinte számítógéppel (orvos, tanárnő), telefonból nyomógombos Nokiát használnak, tudnak SMS-t írni, de ha elállítódik a csengőhang, akkor én állítom vissza.Arra jutottam, hogy egy tablet lenne a legjobb megoldás a szüleimnek, az tud a legkevésbé elromlani. Ma kipróbálták az én Airemet, tetszett nekik, ennek örültem, mert eleinte kicsit féltem, hogy idegenkedni fognak tőle, de tetszett nekik a klassz felbontás, az hogy pillanatok alatt bekapcsolt.
1. Mit vegyünk? Melyik stabilabb - a 4-es vagy Air? 4-est csak rövid ideig használtam.
2. Őszintén, nem lenne jobb valami frankó Androidos? Abba legalább be lehet olvasni egy fényképezőgép SD kártyáját (Apám sokat utazik, szeret fotózni). Nem lesz mellette PC-jük, csak egy tablet.
10 hüvelykes képernyő kell mindenképp, azt is szemüveggel nézik.
Köszönöm, hogy megosztjátok gondolataitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest