Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
Kohautech
üzenetére
Szerintem is ez inkább HW hiba.
1. alkalommal cserélték a készüléket (legalábbis új széria száma lett, nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy a full készülék cserélve lett, vagy csak bizonyos részei), a hiba megmaradt.
2. alkalommal kérte az iStlye, hogy beszéljek az Apple Support-tal, mert kizárt, hogy ez HW hiba legyen.
Az Apple Support a szoftver hibát zárta ki, mondt, hogy vigyem vissza szervizbe.
3. alkalommal cseréltek a készüléket megint. Hazavittem és rögtön bekapcsoláskor elkezdett villogni.
4. alkalommal az IStyle szoftver visszaállítást csinált és szerintük megszűnt a probléma. Pedig ezt elmondtam nekik, hogy ez már megtörtént és nem segített...
Az üzletben bekapcsoltam kétszer, akkor nem villogott. Kijöttem az üzletből, 10 perc után ismét villogni kezdett. Gondolom alapos tesztelést végeztek a szervizesek...
Így 5. alkalommal rögtön visszavittem a tabletet, hogy csináljanak vele valamit.Ez már kész röhej, hogy ennyi időt kell pocsékolnom a javításra és kitudja hol a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest