Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Ezt én is jeleztem korábbi postban, hogy szerintem nem az igazi. Nekem olyan az egész ipad képe mikor megnyitom a camera appot mintha mindenen "pici hangyák mászkálnának" vagy mikor valami nagyot zoomolsz digitálisan. Természetesen nincs bekapcsolva a zoom, viszont én ezt szoftveres dolognak tartom az iphone x-en is ilyen "hangyás" cserébe az nem készít szar képeket. Ellenben az ipad pro 11 kamerája elvileg jobb mint a telefonomé.
Ha lesz alkalmam összevetem valamelyik üzletben van e különbség vagy csak az én elvárásaim nagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest