Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cecil
aktív tag
Sziasztok!
Most készülünk venni 2 db új ipad pro-t a cégbe (céges használatra) az lenne a kérdésem hogy ha léterhozunk 2 új apple id-t a 2 gépnek és családi megosztásba rakjuk akkor lehetséges hogy a fizetős programookat 1x kelljen megvenni és mindkét gépen használhassuk?
Nekem már van egyébként saját apple id-m mert jópár éve almás vagyok amik nekem már vannak sajár programok és kontaktok meg minden az a "saját" céges ipad-ra át tudom vinni vagy csak úgy ha azon is a saját apple id-met használom?
létezik most a gyári smart keyboardon kívül elérhető magyar nyelvű tok+bill kombó a 11"-os pro-hoz? A logitecj slim folio pro tetszik még de abból se találtam... matricázni lehetne ezt?
tudtok ajánlani valami jó usb-c hdmi átalakítót hpzzá hogy a hdmi-s kivetítőre rá tudjuk kötni (esetleg valami usb-c hub több csatlakozóval?)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest