Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cecil
aktív tag
Sziasztok!
Most készülünk venni 2 db új ipad pro-t a cégbe (céges használatra) az lenne a kérdésem hogy ha léterhozunk 2 új apple id-t a 2 gépnek és családi megosztásba rakjuk akkor lehetséges hogy a fizetős programookat 1x kelljen megvenni és mindkét gépen használhassuk?
Nekem már van egyébként saját apple id-m mert jópár éve almás vagyok amik nekem már vannak sajár programok és kontaktok meg minden az a "saját" céges ipad-ra át tudom vinni vagy csak úgy ha azon is a saját apple id-met használom?
létezik most a gyári smart keyboardon kívül elérhető magyar nyelvű tok+bill kombó a 11"-os pro-hoz? A logitecj slim folio pro tetszik még de abból se találtam... matricázni lehetne ezt?
tudtok ajánlani valami jó usb-c hdmi átalakítót hpzzá hogy a hdmi-s kivetítőre rá tudjuk kötni (esetleg valami usb-c hub több csatlakozóval?)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Nyaralás topik
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest