Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Hobby elektronika
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED monitor topic
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Udv!
lassan-lassan kezdem megismerni az ios világát az iPad Mini 5-ön keresztül és lenne pár kérdésem:
1. Tényleg nem lehet az ios eszközöket urjrainditani?
2. Használok apple pencilt. Az eszköz wi-fi only, így az airplane mód állandóan be van kapcsolva, hogy totál ki tudjam kapcsolni mind a wi-fi, mind pedig a bt modult. Észrevettem, hogy így a pencilt mindig újra kell párosítani az iPad-del, ami elég furcsa. Ennek így kell működnie? Már töröltem, újra hozzáadtam stb, de a lényegen nem változtat, mindig bele kell dugni az aljába, ha újra bekapcsolom a bt-t
3. Magyar szótárat hozzáadni a billentyűzethez csak jailbreak mellett lehet? (Nem szeretnek más billentyűzetet telepíteni csak emiatt)
4. Ha már jailbreak, jól tudom, hogy ios 12.2-re még nincs megoldás és lehet nem is lesz A12 soc-re. Nincs véletlenül olyan megoldás, hogy pre-boot alatt moutoljuk a tárolót és úgy módosítunk rendszerfájlokat?
koszonom a válaszokat, tudom, előre kicsit sok de ezekre nem találtam sehol megoldásokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Tőzsde és gazdaság
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Elemlámpa, zseblámpa
- Steam topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest