Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
üzenetére
Hali, nekem egy ipad mini 4 van és a páromnak adtam a air 2 mert nekem nagy volt. A gépelés és a tartása kényelmesebb a mininek szerintem. Szerintem amire használni szeretnéd arra bármelyik készülék jó. A mini 4 most lesz év végén 5 éves és vígan lehet használni. Nem érzem lassúnak és nincsen olyan video vagy tartalom amit nem jelentene meg. Szerintem a kérdés az hogy mennyi multi taskinget használ nyilván a több ablak a kisebb képernyőn kisebb méretben jelenik meg. De hardveresen szerintem a 9.7 ipad 2018 és a mini 5 is azokra a dolgokra jó lesz amire te szeretnéd használni. Menj el egy üzletbe vedd kézbe a készülékeket és az alapján dönts. A mini újabb drágább kicsit, de ha kell a nagyobb kijelző akkor a 9.7. Ha van kérdésed a minivel kapcsolatban kérdezz. (Ezt is arról írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest