Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Nekem a mini kicsi volt. Nem tudtam rajta kényelmesen gépelni. Filmet is furcsább lenne rajta nézni. Netezésen is ront a kiseebb képernyő és felbontás. Továbbá azt is csak körülményesen lehet egy kézzel kezelni.
@erdoke: igaz, így már értem a fennakadást. Az esetek többségében állni kényszerülök, akkor így mondom. De a telefont még mindig egyszerűbb előhúzni a zsebből és azon átfutni a dokumentumot, mint az Alstom szerelvények szoros ülésrendje közepette előbányászni az iPadet és kihámozni a tartójából.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest