Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
üzenetére
"Laggol, kilépked alkalmazásokból, gépelni se tudok rajta rendesen mert az is akad."
Az hogy ez az iOS hibája lenne az nem igaz. Ez valószínű annak a hibája hogy ha iOS8-at használ valaki, régi Appok vannak rajta, amiknek kevés RAM kell, mert az adott App új verziója iOS9-10 esetén fog csak letöltődni. Viszont ha felrakod az iOS10-et akkor lejön az új verzió aminek lehet sokkal több RAM kell, és (fejlesztettem sok RAM-ot igénylő appot) ha nincs elég RAM akkor az iOS fogja az Appot és kivágja a fenébe. Még akkor is ha csak 2-3-400MB-ot foglaltam le az 1GB-ból. Valószínűleg ez lehet itt is. Az Appok fejlesztői 2GB RAM-ra fejlesztenek. Ez van. Nem akartam de én is emiatt adtam el a mini2-met (amúgy én nem tapasztaltam a te általad írtakat, de én csak Safari meg hasonló egyszerű programokat használtam, iOS10-el) és vettem egy Air2-t, használtan brutál olcsók most. Abban már 2GB RAM van, az most sokáig bírni fogja. Ráadásul a mini2-ben olyan proci van mint az 5s iPhone-ban amire már azt mondják hogy érezhetően lassú a többihez képest. Kisebb képernyővel. Sajnos a fejlesztők szeretik kihasználni az erősebb procit, nagyobb RAM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Tippmix
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest